Αισχρό αντιχριστιανικό μίσος από τους Εβραίους


Οι σιωνιστικές φιέστες του Μπουτάρη κατά της Χρυσής Αυγής, με τα χρήματα βεβαίως των Θεσσαλονικέων, πέρασαν στην ιστορία. Σε αυτές τις εκδηλώσεις υποταγής της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας στον διεθνή σιωνισμό, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα της...



καταπολέμησης των φαινομένων του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, δόθηκαν δηλαδή οι κατευθυντήριες γραμμές στους ντόπιους υποτακτικούς για την αντιμετώπιση του φαινομένου Χρυσή Αυγή.
Τα διαπιστευτήριά τους προς τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, κατέθεσαν τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρόεδρος των πρώην πασοκοδίαιτων και νυν προλετάριων του δημοσίου, Αλέκος Τσίπρας. Με τις θέσεις τους απολογήθηκαν στην ουσία στο παγκόσμιο σιωνιστικό αφεντικό τους για το δημοκρατικό δικαίωμα του Ελληνικού Λαού, να εκφράζει ελεύθερα και άφοβα τις πολιτικές και ιδεολογικές του πεποιθήσεις. Σε αυτή τη δημοκρατία πιστεύουν οι εχθροί του Κινήματός μας, αποδεικνύοντας περίτρανα, ποια είναι η δύναμη εκείνη η οποία εξουσιάζει και ελέγχει ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το καθεστώς αγωνίζεται να γκρεμίσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ώστε να καταστήσει ξανά ελεύθερους, την Πατρίδα και το Λαό μας.
Είναι γνωστή από αιώνες πίσω η τακτική των σιωνιστών. Παραμένει ατόφια μέχρι την εποχή μας. Οι εβραίοι είναι εκείνοι οι οποίοι με το ένα χέρι βάλλουν ύπουλα κατά των μη εβραίων και με το άλλο, καλούν περίλυποι και «αδικημένοι» σε βοήθεια. Τούτη η εικόνα μας έρχεται στο νου, διαβάζοντας την είδηση της αισχρής λεκτικής, ρατσιστικής επίθεσης, την οποία υπέστησαν Πολωνίδες σε τουρνουά τένις στην πόλη Ελάτ του Ισραήλ.
Το τουρνουά έλαβε χώρα στα πλαίσια του Fed Cup - Europe Africa Zone Group 1 τον Φεβρουάριο, οπότε και η πολωνική ομάδα αντιμετώπιζε την αντίστοιχη του Ισραήλ. Η πολωνική ομάδα αποτελούμενη από τις αδερφές Radwanska, έγινε δέκτης της άγριας ρατσιστικής επίθεσης του ισραηλινού πλήθους, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνος, δεν έπαψε να κραυγάζει με ταλμουδικό μίσος: «καθολικές σκύλες»!
Η μία εκ των αδερφών, η Agnieszka Radwanska, υπήρξε έξαλλη από τη χυδαία επίθεση των εβραίων θεατών, αρνούμενη να κάνει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, παρά μόνο εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της από τη στάση του διαιτητή και την ανοχή του απέναντι στις προσβλητικές κραυγές του εβραϊκού πλήθους. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια, προκαλεί το γεγονός της αποσιωποίησης του γεγονότος από τα πολωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ το πολωνικό υπουργείο των Εξωτερικών, επέλεξε να τηρήσει σιγήν ιχθύος, αρνούμενο να προβεί στην οποιαδήποτε διαμαρτυρία!
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η Πολωνίδα αθλήτρια είναι χριστιανή και περήφανη γι’ αυτό. Είχε μάλιστα λάβει μέρος στην καμπάνια υπό τον τίτλο «δε ντρέπομαι για τον Ιησού», η οποία στόχευε στην ενθάρρυνση των νέων κυρίως Πολωνών, να διακηρύσσουν με περηφάνια την θρησκευτική τους πίστη. Προφανώς αυτό το «βεβαρυμμένο» της παρελθόν, δε συγχώρησαν οι «κριτές των πάντων» εβραίοι, οι οποίοι φρόντισαν να δείξουν το μίσος τους απέναντί της, σε όλο του το βάθος.
Δε χρειάζεται να αναφέρουμε τι θα είχε συμβεί στην περίπτωση κατά την οποία το ίδιο αυτό γεγονός, είχε συμβεί από την αντίστροφη πλευρά. Εάν δηλαδή, θύματα της ρατσιστικής επίθεσης ήταν εβραίες αθλήτριες. Άπαντες σήμερα θα μιλούσαν για ακραίο και επικίνδυνο αντισημιτισμό, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα υπήρξαν οι ενορχηστρωτές μιας ευρείας καμπάνιας κατά του ευρωπαϊκού αντισημιτισμού και ρατσισμού. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, σε μια παράσταση πιστή αντιγραφή αυτής η οποία εξελίχθηκε μόλις πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Και το ερώτημα το οποίο εγείρεται είναι: πότε θα απολογηθούν οι εβραίοι για το απύθμενο μίσος τους ενάντια στα υπόλοιπα έθνη; Διότι η υποκρισία έχει και τα όριά της, τα οποία οι σιωνιστές και τα κατά τόπους ανδρείκελά τους, έχουν προ πολλού ξεπεράσει.