Προδοσία της ΝΔ: Με χρήματα των Ελλήνων φτιάχνει τζαμί στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ


Την ίδια ώρα που οι Τουρκαλάδες μετατρέπουν ξανά τον ιστορικό ναό της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας σε τζαμί κι ετοιμάζονται να πράξουν το ίδιο με την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, το κατοχικό ψευδοκράτος του Μνημονίου φτιάχνει τζαμί στην Αθήνα!
Έτσι, σε απάντηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή Β' Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή στην Ολομέλεια, σχετικά με την ανακίνηση του ενδεχομένου κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κων/νος Τσιάρας, διέψευσε μεν ότι υπογράφηκε σχετική συμφωνία Αντωνάκη-Ερντογάν κατά την πρόσφατη «συνήθη» συνάντησή τους στην Ντόχα του Κατάρ, επιβεβαίωσε δε ότι η κατασκευή τζαμιού στο κέντρο των Αθηνών προχωράει ...



κανονικότατα κι έχουν γίνει οι σχετικές απαλλοτριώσεις! Μάλιστα, ο υφυπουργός της κατοχικής συγκυβέρνησης είπε ότι το τζαμί στην Αθήνα είναι «πάγιο αίτημα των διαβιούντων στην Αττική μουσουλμάνων» (λαθρομεταναστών!) και ότι το κόστος «θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από ιδίους πόρους», δηλαδή από το αίμα και τον ιδρώτα του χειμαζόμενου ελληνικού λαού! Κι όλα αυτά, μια μόλις ημέρα μετά τις συγκλονιστικές εικόνες –που έκαναν το γύρο του κόσμου- με τα εκατοντάδες απλωμένα χέρια απελπισμένων Ελλήνων, που προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν μια σακούλα με οπωρολαχανικά που μοίραζαν οι αγρότες στην Πλατεία Βάθης. Λεφτά για την κατασκευή τζαμιού υπάρχουν, λεφτά για να ζήσουν αξιοπρεπώς οι Έλληνες δεν υπάρχουν!
Στην δε επισήμανση του βουλευτού της Χρυσής Αυγής, ότι από το τέμενος θα βγουν «ωρολογιακές βόμβες τζιχάντ» που θα καλλιεργούν το μίσος κατά των χριστιανών, ο μνημονιακός υφυπουργός απάντησε ότι η απουσία τζαμιού στην Αθήνα… εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα και ότι ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε από την ευρεία πλειοψηφία της βουλής (του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος…), με 198 ψήφους υπέρ και μόνο 16 κατά. Πληροφορούμε τον ρέκτη υφυπουργό, πως μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία της βουλής να είναι υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει την αντίθετη γνώμη. Η Χρυσή Αυγή, ως γνήσιο λαϊκό κίνημα, θα αγωνισθεί μέχρις εσχάτων για να μη φτιαχτεί τζαμί ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!