Δήμος της ιστορικότερης περιοχής της Μακεδονίας, έχει στην ιστοσελίδα του χάρτη με το όνομα των Σκοπίων Македонија (Μακεδονία)!


Όσοι θελήσουν να κάνουν μία επίσκεψη ή έστω να ενημερωθούν για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα της περιοχής, θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.
Στην ιστοσελίδα του ...Δήμου Πέλλας αριστερά στην αρχική σελίδα πατώντας στο σημείο που γράφει Τουριστικός Οδηγός και κατόπιν Χάρτες, ανοίγει ο χάρτης και προς μεγάλη  έκπληξη βλέπουμε τα Σκόπια να αναφέρονται ως Македонија (Μακεδονία)!
Στην περίπτωση που οι κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου Πέλλας, ψελλίσουν την ανόητη δικαιολογία ότι οι χάρτες που χρησιμοποιούν στην ιστοσελίδα τους είναι google και συνεπώς δεν έχουν αυτοί ευθύνη, τους απαντάμε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν άλλο χάρτη ή  να μη έχουν καθόλου χάρτη.
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό, ούτε τόσο "ελαφρύ" πρόκειται για τον Δήμο Πέλλας που έχει στην περιοχή του τον Ιερό αρχαιολογικό χώρο των Μακεδόνων,  την Αρχαία Πέλλα καθώς και πλήθος άλλων αρχαιολογικών ευρημάτων και ταφικών μνημείων.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !