Ιστορίες μπολσεβικικής τρέλας: Η Χρυσή Αυγή, η "ΟΜΑΔΑ Κ" και η "ΟΜΑΔΑ Μ" - Όπου "Μ" βάλτε ότι σας έρχεται πρόχειρο…


Ειδική «Ομάδα Κ», χρυσαυγιτών στην Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας ανακάλυψαν οι… «Πουαρώ» της «Εφημερίδας των Συντακτών», που συνεχίζουν επάξια την παραγωγή ευφάνταστων αντιφασιστικών τερατολογιών της «Ελευθεροτυπίας», από την οποία άλλωστε προέρχονται.
«Είναι ομάδα που δραστηριοποιείται με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αθηναίων, με ειδικά προνόμια και «ειδίκευση» στο παραεμπόριο και τις κοινές επιχειρήσεις με την Ελληνική ...



Αστυνομία», αποκάλυψαν τα… σαΐνια! Από κοντά και ο… εκκολαπτόμενος επιθεωρητής, πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ, που δηλώνει στην εφημερίδα των «Ιών»: «Το περιστατικό έγινε όπως ακριβώς το περιγράφουμε: Συνάδελφός μας δέχτηκε επίθεση από οργανωμένους χρυσαυγίτες που έχουν συγκροτήσει τον θύλακα «ομάδα Κ». Τώρα ο συνάδελφος φοβάται, όπως καταλαβαίνετε. Η Χρυσή Αυγή έχει ισχυρή ομάδα μέσα στη Δημοτική Αστυνομία, μπορεί να φτάνει και τα 150 άτομα. Συνεργάζονται με την ΕΛ.ΑΣ. σε πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες». «Κι εμείς έχουμε πληροφορηθεί την ύπαρξη τέτοιου θύλακα. Έχουμε πληροφορίες ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει εγκατασταθεί σε κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας κι επιχειρεί μαζί της. Έχουμε επίσης στοιχεία για βίαιη συμπεριφορά και κακοποίηση μικροπωλητών», συμπληρώνει η… «μις Μαρπλ», Ελένη Πορτάλιου, της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ! Πω, πω, τρίτωσε το κακό!
Και να ’ταν μόνο αυτοί! Το… καρέ της τερατολογίας συμπληρώνει ο υστερικός Π. Κωνσταντίνου, της ΑΝΤΑΡCIA, που δίνει «συγκεκριμένες -και συγκλονιστικές- πληροφορίες», όπως γράφουν οι μπολσεβίκοι της «Εφημερίδας των Συντακτών». Ιδού και οι «συγκεκριμένες και συγκλονιστικές πληροφορίες» του… αρχιεπιθεωρητή Κωνσταντίνου:
«Η ομάδα έδρασε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανένας να έχει την υπευθυνότητα με βάση τη θεσμοθετημένη λειτουργία της ιεραρχίας της Δημοτικής Αστυνομίας. Είναι σαφές ότι έγινε ανεκτή από τον νυν και τον προηγούμενο αρμόδιο αντιδήμαρχο. Στην «ομάδα Κ» βρέθηκαν εθελοντές νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής και άλλοι φασίστες στη συντριπτική τους πλειονότητα. Πρόκειται για ομάδα δημοτικών αστυνομικών του 1ου Δημοτικού Τμήματος. Με την απόφαση του δημάρχου Γ. Καμίνη να προχωρήσει σε κοινές επιχειρήσεις με την ΕΛ.ΑΣ. «κατά του παραεμπορίου» μέσα στη Δημοτική Αστυνομία, συγκροτήθηκε η «ομάδα Κ», με συμμετοχή περίπου τριάντα ατόμων, χωρίς να έχουν στην αρχή ούτε καν προϊστάμενο. Προσφάτως απέκτησαν επόπτη». Και ως… κερασάκι στην τούρτα της μπουρδολογίας, έρχεται δήλωση του αρμοδίου αντιδημάρχου του λαθροδήμαρχου Καμίνη, που ψάχνει εναγωνίως για… στοιχεία: «Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο ύπαρξης φασιστικής ομάδας, εφόσον υπάρχει ένα τέτοιο κόμμα στη Βουλή. Εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο και καλώ όποιον έχει στοιχεία να μας τα δώσει σήμερα κιόλας. Η δημοτική αρχή είναι σταθερά προσανατολισμένη στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πριν από λίγες μέρες χαιρέτισε επισήμως και την εκδήλωση «Αθήνα Πόλη Αντιφασιστική». Γι’ αυτό, το λέω ξανά, δώστε μας στοιχεία, θα μας διευκολύνετε στην πάταξη του φαινομένου». Στην παράνοια όλων αυτών των… Κλουζώ της μπολσεβικικής τρέλας, εμείς θέλουμε να καταθέσουμε την πάσα αλήθεια. Δεν υπάρχει, λοιπόν, «Ομάδα Κ». Υπάρχει όμως «Ομάδα Μ», στην οποία υπάγονται όλοι οι παραπάνω!
(ΥΓ): Από πού προέρχεται το «Μ»; Βάλτε ότι σας έρχεται πρόχειρο…


ethnikismos.ne