Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Από το Mega, τον Πρετεντέρη και τον Αλιβιζάτο στη βόμβα κατά της Χρυσής Αυγής

Ποιος είναι ο κατήγορος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καθηγητής Αλιβιζάτος, που θέλει να συλληφθούμε και να μας αφαιρεθούν τα πολιτικά μας δικαιώματα; Είναι ο ίδιος, που έχει προτείνει επίσημα να λογοκριθεί η Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής και τα όσα έχει γράψει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος για να μη θίγονται οι σιωνιστές… Είναι ο ίδιος που είχε στραφεί κατά του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου για το ζήτημα των ταυτοτήτων και φυσικά είναι ένθερμος υποστηρικτής του Μνημονίου, που έχει οδηγήσει τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση. ...




Λίγες μόνον ώρες μετά την λεκτική τρομοκρατία στην εκπομπή του Πρετεντέρη στο MEGA “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ήλθε και η πραγματική τρομοκρατία με μία δολοφονική έκρηξη στα γραφεία μας του Ασπροπύργου. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν περάσει 15 ολόκληρες ώρες, την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, από την τρομοκρατική αυτή επίθεση και κανένα κόμμα της ψευτοδημοκρατίας δεν την έχει καταδικάσει. Στη διάρκεια της εκπομπής του Πρετεντέρη, ο καθηγητής Αλιβιζάτος, πρότεινε να συλληφθώ εγώ προσωπικά και τα στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να μας… αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα!
αρχείο λήψης (2)
Τα όσα υποστήριξε από πλευράς νομικής είναι επιεικώς αχαρακτήριστα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ αθώωσε όλο το φάσμα της αριστεράς για τις δεκάδες δολοφονίες και τα εκατοντάδες περιστατικά βίας και χαρακτήρισε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εγκληματική συμμορία… Η “νομική” του πρόταση είναι η παρακάτω όπως προκύπτει από τα όσα είπε στην εκπομπή του MEGA:
“Ακόμα και αν ψηφιζόταν ένας νόμος που έθετε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, πέραν του ότι θα μπορούσε την επομένη να ανασυσταθεί ως Ελληνική Αυγή, οι βουλευτές δεν θα εξέπιπταν. Ο μόνος τρόπος να εκπέσουν οι βουλευτές και να μην μπορεί ο κ. Μιχαλολιάκος ή ο κ. Κασιδιάρης να είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές είναι να καταδικαστούν ποινικά και να τους αφαιρεθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα…”
“Υπάρχει ποινική δυνατότητα λήψης μέτρων. Όταν διευθύνεις μια συμμορία, η οποία έχει πολύ πιο πολλά χαρακτηριστικά με μια εγκληματική συμμορία παρά ένα πολιτικό κόμμα και βγάζεις μια γραμμή καλώντας τα μέλη σου να διαπράττουν αξιόποινες πράξεις, ως ηθικός αυτουργός διώκεσαι. Όχι απλά επειδή είσαι άτομο και δίνεις εντολή σε έναν πιτσιρικά να σπάσει στο ξύλο έναν Πακιστανό αλλά επειδή ως συγκεκριμένη πολιτική γραμμή συνέρχεστε επί τούτου και αποφασίζετε να διαπράξετε αξιόποινες πράξεις”…
“Και άλλα κόμματα φοβάμαι ότι ανέχονται την βία σήμερα στη χώρα μας. Ως περιστασιακό φαινόμενο, σε μια διαδήλωση ενδεχομένως, δεν λένε όχι, για να μην μιλήσω για την κατάσταση στα πανεπιστήμια. Αυτή τη βία σημειωτέον όλοι την καταδικάζουμε. Εδώ είναι κάτι διαφορετικό. Σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή είναι συστατικό στοιχείο της υποστάσεώς της. Δεν υπάρχει χωρίς την βία. Και αυτό είναι που την διαφοροποιεί από ενδεχομένως κάποιο επαναστατικό κόμμα το οποίο σου λέει αύριο θα φέρουμε τον σοσιαλισμό”.
“… Πρόκειται(η Χρυσή Αυγή) για μια συμμορία η οποία κατάφερε εκμεταλλευόμενη τις συγκεκριμένες περιστάσεις να εκλέξει βουλευτές, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως πολιτικό κόμμα αλλά ως εγκληματική συμμορία. Και να αντιμετωπιστεί κατ’ αυτό τον τρόπο από την οργανωμένη πολιτεία”
“…Επί του πρακτέου, ποινική δίωξη εναντίον της ηγεσίας για ηθική αυτουργία και από την λίστα και μόνο που δημοσίευσε η αστυνομία προ μηνός, δεκαπέντε περιστατικά απρόκλητης βίας σε όλη την Ελλάδα, άσκηση διώξεως στους φυσικούς αυτουργούς”.
Όλα αυτά τα οποία προτείνει ο Αλιβιζάτος θα μπορούσαν να γίνουν μόνον σε ένα καθεστώς σαν αυτό του Στάλιν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την δικαιοσύνη και τους νόμους. Όμως, δεν βρέθηκε κανένας να διατυπώσει αντίλογο και αυτό δείχνει ότι ζούμε σε ένα καθεστώς ψευτο-δημοκρατίας.
Όσο για τις διαδικασίες, τις οποίες όπως διαβάσατε παραπάνω προτείνει, θα απαιτούσαν, προκειμένου να γίνουν οι δίκες, οι εφέσεις και οι αναιρέσεις στον Άρειο Πάγο ένα διάστημα πολλών χρόνων, προκειμένου να αρχίσει να ισχύει η παρεπόμενη ποινή της αφαίρεσης των πολιτικών μας δικαιωμάτων. Είναι τόσο αμόρφωτος νομικά ο καθηγητής Αλιβιζάτος που λέει όλα αυτά; Ασφαλώς και όχι! Απλά καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας, τρομοκρατίας πολιτικής, την οποία ακολούθησε 3 ώρες μετά και η πραγματική τρομοκρατία…
Όλα αυτά δείχνουν ότι το σύστημα, ένα ολόκληρο σύμπλεγμα εξουσίας, βρίσκεται σε κατάσταση πανικού από την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Απέναντι σε όλους αυτούς έχουμε να πούμε τούτου: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! 



koinonikosethnikismos.wordpress.com