Σπαρταριστά παραλειπόμενα από το "τσάκισμα του φασισμού" στην Κομοτηνή


Μια του αναρχοκομμουνιστή τραμπούκου, δυο του αναρχοκομμουνιστή τραμπούκου, τρεις και η κακή του μέρα, το Σάββατο στην Κομοτηνή. Τα γεγονότα λίγο ή πολύ γνωστά. Τα αναφέρουμε εν τάχει για όσους δεν τα παρακολούθησαν.
Η Χρυσή Αυγή είχε εγκαίνια των γραφείων της, ο γνωστός περιφερόμενος θίασος των αριστεριστών του ΣΥΡΙΖΑ – με την απαραίτητη συνοδεία της αστυνομίας- πλησίασε σε απόσταση αναπνοής για να τρομοκρατήσει και γιατί όχι να προβεί και σε καταστροφές αν αυτό ήταν εφικτό, αλλά επειδή και οι προκλήσεις έχουν τα όριά τους, η ομάδα περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής δεν ανέχτηκε την τρομοκρατία και τρομοκράτησε αυτή τους τρομοκράτες! ...




Έπεσε ένα καλό κυνηγητό (σας βεβαιώ, οι περισσότεροι σύντροφοι είναι σε μεγάλη… φόρμα και τρέχουν σα λαγοί, αλλά όσο να’ ναι υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν… προπόνηση, αφήστε δε που είναι και αδέξιοι και συχνά παραπατάνε…) και κάπου εκεί το «τσάκισμα του φασισμού» έληξε… άδοξα.
Αναπόφευκτο, λοιπόν, το… κλάμα από την επίσημη ιστοσελίδα του (Τ) ΣΥΡΙΖΑ:
«Το Σάββατο 08/12 πραγματοποιήθηκε μεγάλη πορεία της αντιφασιστικής-αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας Ροδόπης εν’ όψει των εγκαινίων των γραφείων της χρυσής αυγής. Η εικόνα που αντιμετωπίσαμε στο κέντρο της πόλης ήταν πρωτόγνωρη, από το μεσημέρι η πλατεία αποκλεισμένη και 250 και παραπάνω αστυνομικοί παρατεταγμένοι εμπόδιζαν πλήθος κόσμου να διαδηλώσει ειρηνικά. Η κατάσταση οξύνθηκε, όταν, με την ανοχή της αστυνομίας, μέλη και βουλευτές της χρυσής αυγής, με πρωτεργάτη το βουλευτή Παππά, βγήκαν από στενά και προκάλεσαν τους διαδηλωτές πετώντας πέτρες, κρότου λάμψης και χτυπώντας με σημαίες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 άτομα και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι. Οι τραμπουκισμοί τους, όμως, δε σταμάτησαν εκεί, παρέα με την αστυνομία συνέχισαν να κυνηγούν τους διαδηλωτές σε κεντρικούς δρόμους της πόλης».
Είναι ιμιτασιόν τραμπούκοι, είναι κλαψιάρηδες, είναι και ψευτρόνια! Ο… πρωτεργάτης των επεισοδίων βουλευτής Χ. Παππάς βρισκόταν κάπου μακριά από την Κομοτηνή, όπως βλέπουμε από το παρουσιολόγιο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής:
«Παρόντες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής ήταν οι: Ηλίας Παναγιώταρος, Ιωάννης Λαγός, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Μίχος, Αντώνιος Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Ευστάθιος Μπούκουρας, Νικόλαος Κούζηλος».
Πάμε παρακάτω. Στο δεύτερο παραμυθάκι των συριζαίων. Διαβάζουμε την Κυριακή:
«Νωρίτερα, με τραμπουκισμούς, μέλη της χρυσής αυγής, με εντολή του βουλευτή Σερρών, προπηλάκισαν δημοσιογράφο προκειμένου να της αποσπάσουν το φωτογραφικό υλικό. Μετά τα εγκαίνια, η ναζιστική οργάνωση πραγματοποίησε πορεία με κατεύθυνση το τουρκικό προξενείο, καταλήγοντας στις μουσουλμανικές συνοικίες και βρίζοντας μουσουλμάνους μαγαζάτορες, στοχοποιώντας έτσι τη μουσουλμανική μειονότητα της Ροδόπης».
Μια μέρα νωρίτερα, στην ίδια ιστοσελίδα, το παραμύθι τους είχε άλλο… δράκο:
«Την ίδια ώρα, με πρωτεργάτη τον βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο, μέλη της Χρυσής Αυγής προπηλάκισαν τη νεαρή δημοσιογράφο της εφημερίδα “Ο Χρόνος”, Όλγα Τσιούφα ζητώντας να τους δώσει την ταυτότητά της αλλά και να σβήσει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει. Η φωτογραφική μηχανή δόθηκε πίσω στη δημοσιογράφο μετά από επέμβαση της αστυνομίας».
Τους παραδίδουμε στη χλεύη σας!
(ΥΓ): Καλή… ανάρρωση στους τραυματίες συντρόφους! Περαστικά και γρήγορα… σιδερένιοι!



ethnikismos.net