Εκτός ορίων το θράσος των αλβανών


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα προέβησαν μέλη και στελέχη του κόμματος PDIU, της Λέσχης των Νέων Πατριωτών και του συλλόγου «Τσαμουριά». Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης οι αλβανοί φώναζαν συνθήματα για την επίλυση του υποτιθέμενου «ζητήματος της τσαμουριάς». Μάλιστα ανακοινώθηκε πως οι βουλευτές του εν ...
 


λόγω κόμματος θα υποβάλουν και επίσημα στο αλβανικό κοινοβούλιο, το «ψήφισμα» για την επίλυση του ανύπαρκτου «τσάμικου ζητήματος». Με λίγα λόγια, το θράσος των αλβανών δεν έχει όρια ενώ μετά από τις κατάπτυστες δηλώσεις Μπερίσα οι αλβανοί συνεχίζουν να ονειρεύονται την «μεγάλη αλβανία».
Επιπροσθέτως, η προαναφερθείσα συγκέντρωση υποτίθεται ότι πραγματοποιήθηκε  στα πλαίσια της 9ης Δεκεμβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Γενοκτονίας. Κι έτσι τα ψέματα συνεχίζονται… Γιατί πουθενά η 9η Δεκεμβρίου δεν είναι καταχωρημένη ως τέτοια μέρα, παρά μόνο ως παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς. Καιρός λοιπόν το ΥΠΕΞ να ξυπνήσει από τον βαθύ του ύπνο και να πραγματοποιήσει μια ουσιώδη Εθνική εξωτερική πολιτική.