"Πνίγεται" η Αθήνα από όπλα. Ο Δένδιας όμως κυνηγά τους "ρατσιστές" !

Η ''ΕΙΔΗΣΗ'' όπως δημοσιεύθηκε σε blog στις 22/12/2012 - ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ και ΥΠ.ΕΘ.Α.
Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει στην Αττική η διακίνηση παράνομων όπλων, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ειδικεύονται στα θέματα ένοπλης βίας να εκτιμούν ότι περισσότερα από 70.000 φονικά «εργαλεία» βρίσκονται στα χέρια κακοποιών.
Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, όπου στο Νιουτάουν η ελεύθερη οπλοκατοχή έγινε ξανά…



εργαλείο στα χέρια μακελάρη, στην Ελλάδα το καθεστώς χορήγησης άδειας οπλοφορίας είναι ιδιαίτερα αυστηρό, με μόλις 3.500 πολίτες να έχουν καταφέρει να πάρουν την προβλεπόμενη άδεια από την Αστυνομία για να φέρουν πιστόλι ή περίστροφο.
Τα περισσότερα από τα όπλα φτάνουν στην Ελλάδα, όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, σε... κομμάτια ανταλλακτικών, ακόμα και μέσω ταχυδρομείου και συναρμολογούνται από τους χρήστες. Τα ελληνοαλβανικά σύνορα είναι η βασική πύλη εισόδου τους, ενώ «κερκόπορτα» θεωρείται και η νότια Κρήτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιάτσες εμπορίας όπλων που υπήρχαν για πολλά χρόνια στην Ομόνοια έχουν μεταφερθεί τον τελευταίο χρόνο στη δυτική Αττική, όπου διακινείται άφθονο «μαύρο χρήμα». Ως μεγαλέμποροι εμφανίζονται συνήθως άτομα από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Έλληνες και Αλβανοί με εκτός συνόρων διασυνδέσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ 19/11/2012
Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης από τις 19/11/2012.
Κατά πάγια τακτική του ο ανεκδιήγητος υπουργός δεν εμφανίστηκε για να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που αφορούν την ασφάλεια της χώρας και του Ελληνικού λαού, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά με τη στάση του ότι κάθε άλλο παρά τα συμφέροντα του λαού και της δημόσιας τάξης υπηρετεί, αλλά μάλλον τα συμφερόντα των τροϊκανών εντολέων του παραμένοντας στην ίδια γραμμή με τον προϊστάμενό του κ.Σαμαρά.
Τα ίδια ερωτήματα ετέθησαν από τον συναγωνιστή και στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας στον υπουργό Εθνικής  Αμύνης κ. Παναγιωτόπουλο για να λάβει την απίθανη απάντηση εκ μέρους του "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Εμείς δεν είμαστε θρησκόληπτοι. Σεβόμαστε την θρησκεία του άλλου" και άλλα τέτοια γραφικά.
Επιμένουμε ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα υπάρχει μια βραδυφλεγής βόμβα η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκραγεί και να δημιουργήσει ανεπανόρθωτα προβλήματα και νέο status quo για την εθνική κυριαρχία, την ήδη εκχωρηθείσα με το μνημόνιο και με τη σύμφωνη γνώμη 153 επίορκων βουλευτών.
Η κυβέρνηση, άβουλη, ανίκανη και επικίνδυνη αδιαφορεί και στρουθοκαμηλίζει στα εξαιρετικά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός και η ασφάλειά του.
Οσο συντομότερο αποχωρήσουν από την πολιτική σκηνή, κάτι που θα γίνει ούτως ή άλλως- τόσο το καλύτερο και για τους ίδιους.
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ                                                                                                                                               
Πολιτικό Γραφείο: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλευτής ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ                                                                                                                                      
Τηλ. Επικοινωνίας:
Προς τον
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΘΕΜΑ: «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
Έχει επισημανθεί πολλάκις ο κίνδυνος για γενικευμένη κοινωνική αναταραχή και διασάλευση της δημόσιας τάξης στο άμεσο μέλλον εξαιτίας της σοβούσας οικονομικής κρίσης. Σε μία τέτοια «έκρηξη» είναι παραπάνω από δεδομένο ότι θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο οι εν Αθήναις ευρισκόμενοι λαθρομετανάστες.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι τα τελευταία 10 και πλέον έτη (ιδίως μετά την εξέγερση του 1997 στην Αλβανία), έχουν εισαχθεί στη χώρα μας τεράστιες ποσότητες παράνομου ατομικού οπλισμού και πυρομαχικών, τα οποία ως επί το πλείστον βρίσκονται  στα χέρια αλλοδαπών.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1)      Έχει εκπονηθεί σχέδιο για τον περιορισμό και την αντιμετώπιση της έκνομης δράσης αλλοδαπών σε περίοδο οικονομικής και κοινωνικής αποσταθεροποίησης της χώρας μας; Ποια στοιχεία και μελέτες διαθέτει για τον αριθμό των παράνομων όπλων και πυρομαχικών που βρίσκονται σε χέρια αλλοδαπών;
2)      Πόσοι αλλοδαποί καταγόμενοι από τρίτες χώρες (εκτός Ε.Ε.) ζουν αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών (αναλυτικά στοιχεία για νόμιμους και παράνομους με βάση την εθνικότητα); Πόσοι εξ αυτών είναι μουσουλμάνοι;  

Αθήνα, 19-11-2012
 
Ο Ερωτών Βουλευτής
 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ