"Δημοκρατικότατα" στοχοποιούν το δημοσιογράφο Παν. Σαββίδη επειδή «καλύπτει» δημοσιογραφικά τη «Χρυσή Αυγή» !

Κινδυνεύει – ενδεχομένως και η σωματική του ακεραιότητα, επειδή κάνει τη δουλειά του! Ο λόγος για τον δημοσιογράφο του «Θέματος», Παναγιώτη Σαββίδη, διαπιστευμένο συντάκτη, δηλαδή, υπεύθυνο για την κάλυψη των δραστηριοτήτων του κόμματος της «Χρυσής Αυγής»! 



Κάποιοι θερμοκέφαλοι στοχοποιούν (με ό,τι σημαίνει αυτό) τον δημοσιογράφο της εφημερίδας, επειδή η διεύθυνση τού έχει αναθέσει την ευθύνη της κάλυψης του συγκεκριμένου κόμματος, όπως σε άλλους έχει αναθέσει το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ ή τον ΣΥΡΙΖΑ! Με άλλα λόγια, κάποιοι στο όνομα της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, αποφάσισαν ότι ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Σαββίδης δεν πρέπει να κάνει τη δουλειά που του έχει αναθέσει η εφημερίδα στην οποία εργάζεται και αμείβεται από αυτήν, διότι δεν τους αρέσει αυτό που κάνει! Ενδεικτικό των καιρών που ζούμε θα έλεγε κάποιος, αλλά δυστυχώς για τον δημοσιογράφο, η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2008, όταν συνεργαζόταν με την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, «Κίτρινος Τύπος», επειδή κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Χριστόδουλου Ξηρού, η τότε υπουργός εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη τον κατηγόρησε ότι «Δίνει βήμα σε τρομοκράτες»! Δηλαδή, η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος!

Διαβάστε στη συνέχεια το κείμενο που αναρτήθηκε από το Taxalia.blogspot.com για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου μετά από δημοσίευμα του Κ. Βαξεβάνη

Στοχοποιούν δημοσιογράφο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ μετά από δημοσίευμα Βαξεβάνη

Αν και υπήρξε και ο ίδιος ο Βαξεβάνης θύμα στοχοποίησης, δεν δίστασε να κάνει το ίδιο με συνάδελφό του, του Π.Θ. !

Τον δημοσιογράφο του ΘΕΜΑτος … Παναγιώτη Σαββίδη, στοχοποιούν άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου, μετά το δημοσίευμα του ΗΟΤ DOC που επιχειρεί να τον παρουσιάσει ως… Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής!

Το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη, κάνει λόγο για «ειδίκευση» του δημοσιογράφου σε θέματα Χρυσής Αυγής, παραβλέποντας πως ο Παναγιώτης Σαββίδης είναι επίσημα διαπιστευμένος από την εφημερίδα του να παρακολουθεί τα θέματα του συγκεκριμένου κόμματος, όπως συμβαίνει με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι, πως σήμερα οι ακροαριστεροί – αντιεξουσιαστές στοχοποιούν τον Σαββίδη για τη δουλειά του, όπως είχε κάνει τον «καυτό» Δεκέμβρη του 2008 και η τότε Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, επειδή στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» όπου τότε εργαζόταν, είχε παρουσιάσει συνέντευξη του Χριστόδουλου Ξηρού, μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Μεταξύ άλλων η κυρία Μπακογιάννη, τον είχε κατηγορήσει ευθέως : «Πως δίνει βήμα στους τρομοκράτες».

Απλά και τότε, όπως και σήμερα, ο δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά του…



enimerosi24.gr
elnewsgr.blogspot.gr