Έρχεται στην κατεχόμενη Ελλάδα ο επίτροπος της Νέας Τάξης


Έρχεται από μέρα σε μέρα στην κατεχόμενη Ελλάδα ο επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νίλς Μουϊζνιεκς. Η διάρκεια της επίσκεψής του θα είναι 4ήμερη και θα επισκεφθεί τα υπουργεία ΠΡΟ-ΠΟ και Δικαιοσύνης, φυλακές και κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, ενώ –όπως έγινε γνωστό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, που τον περιμένουν πως και πως- θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ΜΚΟ και «αντιρατσιστικών» οργανώσεων, για να ...



μαζέψει στοιχεία «για την άνοδο της ρατσιστικής βίας στην Ελλάδα και τις παράνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής».
Επίσης, ο επίτροπος θα ασχοληθεί και με τα… προβλήματα των λεγόμενων «ευπαθών» ομάδων: «Ο επίτροπος εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος και ανήσυχος, για τις συνεχιζόμενες διώξεις των τσιγγάνων Ρομά από τους καταυλισμούς τους καθώς και για το γεγονός ότι, τα παιδιά των Ρομά αντιμετωπίζουν ρατσιστική βία και διακρίσεις στα ελληνικά σχολεία».
Ασφαλώς και δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο κ. επίτροπος με τα προβλήματα όσων έχουν την ατυχία να διαμένουν κοντά σε καταυλισμούς των «ευπαθών», που τους έχουν κατακλέψει, ούτε βέβαια με τα προβλήματα των Ελλήνων από την πολυποίκιλη κακοποιό δράση των λαθρομεταναστών. Ούτε και πρόκειται να ζητήσει τη λίστα του θανάτου των Ελλήνων θυμάτων των λαθρομεταναστών. Αυτά δεν περιλαμβάνονται στα ενδιαφέροντά του, διότι προάγουν τον… ρατσισμό και την… ξενοφοβία, φαινόμενα τα οποία απορρίπτει μετά βδελυγμίας η Νέα Τάξη – Παγκοσμιοποίηση που υπηρετεί ταπεινά κι ο επίτροπος, και η κατοχική συγκυβέρνηση των Αθηνών, και τα κόμματα της αριστεράς, και οι ΜΚΟ, και οι «αντιρατσιστικές» οργανώσεις κι όλο το κακό συναπάντημα!


Αμαλία Κουτσαβίτη
ethnikismos.net