Απωθητικός στον Λαό είναι ο Σαμαράς και όχι η Χρυσή Αυγή


Ακόμη μια «βαρυσήμαντη» συνέντευξη έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, αυτή την φορά στο «Έθνος της Κυριακής». Καταρχάς, αυτό το οποίο παρατηρούμε διαβάζοντας την συνέντευξη είναι η αναμφισβήτητα αβανταδόρικη διάθεση που είχε ο δημοσιογράφος, ο οποίος παίρνει την συνέντευξη. Πολύ «δύσκολες» ερωτήσεις, πράγματι… Η κάθε ερώτηση «στρώνει το χαλί», ώστε να ξεδιπλωθούν οι εύκολες απαντήσεις του πρωθυπουργού. Πουθενά στην ροή του κειμένου ο δημοσιογράφος, Γιάννης Σαραντάκος (δουλεύει στο MEGA, αν αυτό σημαίνει κάτι…) δεν επιχειρεί να «στριμώξει» τον Σαμαρά και να τον φέρει σε δύσκολη θέση, θυμίζοντας του τα προεκλογικά του ψέματα. ...





Επικεντρώνοντας στα λεγόμενα του, για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα παραποιώντας βάναυσα την πραγματικότητα. Υποστηρίζει ότι «το 2013 θα είναι έτος καμπής», πως «από την αρχή θα υπάρξει κάποια ανακούφιση» και ότι «θα φανεί φως στην άκρη του τούνελ». Υπεραμύνεται του φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο τσακίζει (για πολλοστή φορά) τους εργαζομένους, ενώ παρουσιάζει περίπου ως ιδανική την συνεργασία με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη. Διαψεύδει τα σενάρια περί επικείμενων εκλογών με κατηγορηματικό τρόπο, η Ιστορία όμως της ντόπιας πολιτικής σκηνής έχει αποδείξει ότι κάθε φορά που διαψεύδονται οι φήμες για πρόωρες εκλογές, αυτές τελικά γίνονται πραγματικότητα.
Φυσικά από την αναφορά του δεν θα μπορούσε να λείψει και η γνώμη του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα στην ερώτηση αν πιστεύει ότι πρέπει να τεθούμε εκτός νόμου απαντά τα εξής: «Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Άλλωστε καταφέρνουν μόνοι τους να γίνονται απωθητικοί όταν κρύβονται, γιατί να τους … «κρύψουμε» ή να τους εξαφανίσουμε με το φωτοστέφανο του «διωκόμενου»;» Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του πρωθυπουργού, βλέπουμε ότι «αδειάζει» κι αυτός τον πανικόβλητο Βενιζέλο, ο οποίος κατεξευτελίστηκε ανά το πανελλήνιο με την αρχική του πρόταση περί αντισυνταγματικότητας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τώρα, βέβαια, για το ποιος γίνεται «απωθητικός», με τι πράξεις του, από τον Ελληνικό Λαό, τυχαίνει να έχουμε πολύ διαφορετική άποψη από τον Σαμαρά.
Για εμάς, απωθητικός από τον Ελληνικό Λαό είναι αυτός ο οποίος λέει συνεχώς ψέματα προκειμένου να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους. Αυτός που αρχικά καταψηφίζει το πρώτο μνημόνιο, για να δείξει αργότερα τον πραγματικό του εαυτό, ψηφίζοντας τα υπόλοιπα δύο. Αυτό που συνέχισε την πολιτική του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας την οποία ξεκίνησε ο Τζέφρυ. Αυτός που έσφιξε κι άλλο τις αλυσίδες της εθνικής υποτέλειας και της κοινωνικής εξαθλίωσης. Αυτός που βύθισε τον Ελληνικό Λαό στην απόγνωση και την δίνη της οικονομικής εξόντωσης. Αυτός που ψηφοθηρεί αναιδώς με τα έμφυτα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα με την απίστευτη ανικανότητα του στρώνει το έδαφος της εξουσίας για τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ.
Του φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την ίδια ώρα που συνεργάζεται άψογα με το ΠΑΣΟΚ των κλεφτών και την ΔΗΜΑΡ των εθνομηδενιστών. Είναι θέμα λίγων μηνών, αν όχι εβδομάδων να διαψευστεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο ανίκανος πρωθυπουργός της προδοτικής συγκυβέρνησης, έτσι ώστε νέα δυσβάσταχτα μέτρα να φορτωθούν ξανά στην πλάτη του Ελληνικού Λαού. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τους Αγώνες της θα αποτελέσει τον φάρο ελπίδας για να μπορέσει κάποια στιγμή η Πατρίδα μας να βρει το λιμάνι της ηρεμίας
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ