Παραδοχή Στουρνάρα: Δεν μπορώ να ζήσω με 500 ευρώ

Πολλοί κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει ότι οι κυβερνώντες λόγω των παχυλών μισθούν που απολαμβάνουν, αδυνατούν να κατανοήσουν την κατάσταση που βιώνει ο Ελληνικός λαός της εν μνημονίω εποχής, λες και πάσχουν από το σύνδρομο της Μαρίας Αντουανέτας.  ...





Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική, μιας και όταν κληθούν οι κυβερνώντες να φανταστούν πώς θα ήταν η ζωή τους αν «απολάμβαναν» τις παροχές, τους μισθούς ή τις συντάξεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν μπορεί κανείς να ζήσει με αυτά τα χρήματα, αλλά ούτε καν να πεθάνει του επιτρέπεται.
Υπ' αυτό το πρίσμα και σε μία ακόμα κρίση ειλικρίνιας ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ερωτηθείς απο τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου για το αν μπορεί πραγματικά να ζήσει με 500 ευρώ, απάντησε: «Όχι βέβαια»! Μετά από μια παύση ολίγων δευτερολέπτων και αφού συνειδητοποίησε τι εκστόμισε, προσπάθησε να θολώσει κάπως τα νερά προσθέτωντας: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι ό,τι είναι δυνατό για την ανακούφιση των ασθενέστερων. Ήδη όπως σας είπα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ευνοούνται όσοι έχουν εισόδημα από 25.000 ευρώ και κάτω», όντας όμως αδύνατον να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Τέτοιες είναι οι κυβερνήσεις και οι συγκυβερνήσεις των πολιτικάντηδων που φέραν την χώρα και τον λαό σε αυτήν την άθλια κατάσταση και μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο.
 
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!