ΧΑΜΟΣ ! Καίνε τον Καμμένο 4 βουλευτές - Υπό διάλυση οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

«Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη» δήλωσε μέσω twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ του ευχήθηκε...«καλό ταξίδι».
Τα ίδια λόγια επαναλαμβάνονται και σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος που έχει ως εξής: «Η αποστασία ξεκινά πάντα από έμμισθους επαγγελματίες τύπου Μανώλη. 
Ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης. Καλό ταξίδι, είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».
Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του ...



στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με τις οποίες κατήγγειλε τον κ. Καμμένο ότι ήταν εκείνος που έδωσε το ανυπόγραφο non paper στα μέσα Μαίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να γίνει υπουργός 'μυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το έδωσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αποκάλεσε «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι συγκαλεί τα όργανα και φεύγει.
«Πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».
Ο κ. Μανώλης δήλωσε επίσης, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε.
Τέλος, απέρριψε τα σενάρια περί επιστροφής του στη ΝΔ. «Δεν πάω στη ΝΔ. Δεν έφυγα για να γυρίσω» υποστήριξε.
Τεταμένο το κλίμα
Εντονες εσωκομματικές αναταράξεις επικρατούν στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως διαφάνηκε μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης, στελέχη του κόμματος άσκησαν έντονη κριτική στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, επικρίνοντάς τον για μια σειρά επιλογών του.
Κατόπιν αυτών, ο κ. Καμμένος ζήτησε την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο., Κ. Μαρκόπουλος, αρνήθηκε να συγκαλέσει το όργανο. Λόγω της άρνησης του κ. Μαρκόπουλου αποφασίστηκε η αντικατάστασή του από τον αναπληρωτή γραμματέα Παναγιώτη Μελά, ενώ αποφασίστηκε και νέα σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέμπτη στις 13.00.


ΑΠΕ