Θεσσαλονίκη - Καταρρίφτηκε το «δόγμα Γούλα-Mπουτάρη» ότι πινακίδες δεν επιστρέφονται…

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/ruohthhstn507fd0d3a9600.jpg
Καταρρίφτηκε το «δόγμα Γούλα-Mπουτάρη» ότι πινακίδες δεν επιστρέφονται… Εάν είσαι Αθηναίος επιχειρηματίας και έχεις όμορφη Θεσσαλονικιά δικηγόρο, η οποία μπορεί να σου πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σου στο άψε-σβήσε ακόμα κι αν έχεις σταθμεύσει λίγη ώρα νωρίτερα στην Τσιμισκή, επάνω σε ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες! 
Η εν λόγω καλλονή δικηγόρος, εκπροσωπώντας τον...
 
 
 
πελάτης της, πήγε και κατέθεσε ένταση στον 2ο όροφο της Δημοτικής Αστυνομίας (Μοναστηρίου 93) ζητώντας να πάρει πίσω τις πινακίδες που είχε αφαιρέσει λίγες ώρες πριν η Δημοτική Αστυνομία για παράνομο παρκινγκ.
Η ωραιότατη δικηγόρος δεν κατέθεσε καν φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος , όπως κατήγγειλε επώνυμα αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος στέκονταν στην ουρά για να υποβάλει τη δική του ένταση, παρά μονό επικαλέστηκε στην έγγραφη ένσταση της ότι ο πελάτης της έπρεπε να επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα. 
Η έξυπνη εντολοδόχος επέδωσε μάλιστα την επαγγελματική κάρτα του πελάτη της στον αποσβολωμένο δημοτικό υπάλληλο για να αποδείξει ότι είναι κάτοικος της πρωτεύουσας. Και οι πινακίδες αμέσως επιστράφηκαν. Έτσι απλά, παρουσία πολλών δημοτών, χωρίς δεύτερη κουβέντα, με συνοπτικές διαδικασίες, άνευ αντιρρήσεων ή άλλων διατυπώσεων, όταν η ιδία η αντιδήμαρχος Προστασίας του Πολίτη (!) Καλυψώ Γούλα αλλά και ο Γιάννης Μπουτάρης διατείνονται σε όλους τους τόνους και με κάθε ευκαιρία ότι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ πινακίδα κυκλοφορίας που θα αφαιρείται από τη Δημοτική Αστυνομία για παράνομο παρκινγκ δεν θα επιστρέφεται στους δικαιούχους. 
 Όπως ακριβώς συνέβη με τις πινακίδες του εξ΄Αθήνων δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που αρνήθηκαν πεισματικά να τον εξυπηρετήσουν. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι καταρρίφτηκε στην πράξη το «δόγμα-Γούλα-Μπουτάρη» ότι πινακίδες που αφαιρούνται δεν επιστρέφονται , αρκεί να ποντάρεις στις φιλικές ή επαγγελματικές υπηρεσίες νεαρής ευειδούς δικηγόρου, συναδέλφισσας της δραστήριας αντιδημάρχου. 
Υ.Γ. Ο άνθρωπος που στέκονταν στην ουρά και κατήγγειλε το γεγονός, ακόμα περιμένει απάντηση στη δική του ένταση για επιστροφή των πινακίδων του… 
Γ.Τ.