Όπου τους βρουν, τους γιουχάρουν

Με τις κλωτσιές έδιωξαν τον Βενιζέλο οι μικροομολογιούχοι που είχαν μαζευτεί έξω από την τράπεζα της Ελλάδος.  
Περισσότερα από 50 άτομα μόλις έμαθαν την συνάντηση του Βενιζέλου και κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, περίμεναν στην είσοδο του κτιρίου, με μοναδικό σκοπό να εκφράσουν την οργή τους για την οικτρή οικονομική κατάσταση που τους έχει επιβληθεί. Όταν είδαν δε τον «απλό και λιτό» Βενιζέλο να εξέρχεται από το πανάκριβη και πολυτελέστατη BMW του, άρχισαν να το κλωτσούν και να ξεσπούν πάνω του....





Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί, απώθησαν το οργισμένο πλήθος, ώστε να μπορέσει ο «προύχοντας» να αποχωρήσει αναπτύσσοντας ταχύτητα και τελικά να ακυρώσει το ραντεβού του με τον Προβόπουλο.
Επιπροσθέτως, στο ίδιο περιστατικό βρέθηκε νωρίτερα ο κ. Σαχινίδης, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο κτίριο και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να τον φυγαδεύσουν. Ακριβώς το ίδιο συνέβη με τον Προβόπουλο. Μάλιστα, σε απάντηση του περιστατικού, τα φίδια άρχισαν να τσακώνονται αναζητώντας ευθύνες το ένα από το άλλο. Έτσι, ο Βενιζέλος έθεσε προ των ευθυνών του τον Δένδια και έστειλε τους «αγανακτισμένους» στον Σαμαρά για να βρουν το δίκιο τους! Τα γέλια και τα κλάματα συνεχίστηκαν δε, όταν με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ οι αγανακτισμένοι αποτελούσαν απλά μια μειονότητα, μια μικρή ομάδα, που μάλλον δια μαγείας έτρεψε σε φυγή τον Βενιζέλο. Εμείς  να προσθέσουμε ότι έχουμε να δούμε κι άλλα τέτοια περιστατικά φυγής βο(υ)λευτών, καθώς ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνά και να διεκδικεί σθεναρά την τιμωρία των προδοτών. Οπότε, ετοιμαστείτε για πολλά γιουχαΐσματα ακόμα!