Ο πόνος των κουκουέδων !


Μου ετέθη υπόψιν το παρακάτω δημοσίευμα στο νέο portal του ΚΚΕ («902 gr.» το ονομάζουν – την ίδια επωνυμία είχε και ο τηλεοπτικός τους σταθμός, τον οποίο έκλεισαν αφού πέταξαν στο δρόμο τους εργαζομένους του…), το οποίο αφορά άρθρο μου εις την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, υπό τον τίτλον «Τα 94 χρόνια του ΚΚΕ και οι ιδρυτές του». Ιδού πως απήντησαν οι πολιτικοί απόγονοι του αιματοβαμμένου Στάλιν: ...
 

O πόνος των χρυσαυγιτών
«Αποδεικνύουν διαρκώς ποιος είναι ο πόνος τους. Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής παίζοντας το ρόλο του λαγού του αστικού πολιτικού συστήματος στο βάρβαρο καπιταλισμό, χύνουν χολή στην ιστοσελίδα τους για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ. Με αφορμή τη σημερινή (25.11) πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ για την 94χρονη ιστορία του, που ταυτίζεται με την πάλη για το δίκιο και τη σωτηρία του λαού, οι πολιτικοί απόγονοι του Χίτλερ ανάρτησαν ένα από τα γνωστά τους κείμενα, που απλά δείχνει πόσο αγκαλιασμένοι είναι με ένα σύστημα που τρώει τις σάρκες του λαού.
Στο κείμενο αναφέρουν: «Ευκαιρίας δοθείσης, θα κάνουμε κι εμείς ένα αφιέρωμα στην ίδρυση του ΚΚΕ, του κόμματος "του εγκλήματος και της προδοσίας", συμφώνως με τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον πρεσβύτερο». Και αφού παραθέτουν μια σειρά ανακρίβειες και φαιδρότητες για να δείξουν δήθεν το …«προδοτικό» του πράγματος καταλήγουν: «Τέλος, ως είθισται, ας… ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας για την συμπλήρωση των 94 ετών του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!»
Είναι γνωστό τι τους καίει περισσότερο απ’ όλα. Το ΚΚΕ. Γιατί ο λαός δεν μπορεί να ξεχάσει ότι όταν κάποιοι φόραγαν κουκούλες και έστελναν στο απόσπασμα Έλληνες αγωνιστές και αγωνίστριες κομμουνιστές και μη, το ΚΚΕ πάλευε με νύχια και δόντια για τη λευτεριά, το ψωμί και τη ζωή του λαού. Είναι τόσο προβλέψιμοι, όσο κάποιοι αρθρογράφοι και αστοί πολιτικοί άλλων κομμάτων που συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν την ιστορική πραγματικότητα για να πλήξουν τη στρατηγική του ΚΚΕ. Αυτό φοβούνται. Και καλά θα κάνουν να συνεχίσουν να φοβούνται…».
Βλέπετε καμιά απάντηση, «για την ταμπακέρα», πέραν από το γενικό κι αόριστο «παραθέτουν μια σειρά ανακρίβειες και φαιδρότητες»; Ποιες είναι αυτές οι «ανακρίβειες και φαιδρότητες»; Εάν είχαν επιχειρήματα, δεν θα παρέθεταν μία προς μία τις «ανακρίβειες και φαιδρότητες» και δεν θα τις συνέτριβαν; Αλλά, που να τολμήσουν! Εγώ, πάντως, τους προκαλώ: ας αμφισβητήσουν αν μπορούν έστω και μία γραμμή του κειμένου κι αν αποδειχθώ ψεύτης θα γράψω για… τιμωρία εκατό φορές το εξής σύνθημα: «Ζήτω το τιμημένο κουκουέ – Αθάνατος ο Ιωσήφ Στάλιν»…
(ΥΓ) 1: Περί… ζωολογίας ο λόγος. Δεν ξέρω τι εννοούν γράφοντας «τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής παίζοντας το ρόλο του λαγού του αστικού πολιτικού συστήματος…», εκείνο που γνωρίζω πολύ καλά είναι πως «τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής» δεν φρούρησαν ποτέ το αστικό κοινοβούλιο από την οργή του λαού, εν αντιθέσει με τα σταλινοειδή του ΚΚΕ που το έχουν πράξει κατ’ επανάληψη, ως πιστά μαντρόσκυλα του αστικού πολιτικού συστήματος, αποσπώντας ακόμα και τους δημοσίους επαίνους των αστών πολιτικάντηδων (βλέπε σχετικές δηλώσεις Α. Γεωργιάδου κατά την ψήφιση του Μνημονίου 2: «ευτυχώς που υπάρχει απ’ έξω το ΠΑΜΕ και αισθανόμεθα ασφαλείς»). Επίσης, δεν έχω ακούσει ούτε έναν παράγοντα του «αστικού πολιτικού συστήματος» να λέγει καλά λόγια για την Χρυσή Αυγή και να δηλώνει πως «τιμά την ιστορία της». Τέτοια έχω ακούσει επανειλημμένως να λέγονται για το ΚΚΕ, από σημαίνοντες παράγοντες του συστήματος, βουλευτάς, υπουργούς, αρχηγούς αστικών κομμάτων, ακόμα και πρωθυπουργούς!
(ΥΓ) 2: Δεν έχω ακούσει κανέναν, μα κανέναν, παράγοντα αυτού που αποκαλούμε «αστικό πολιτικό σύστημα» να λέγει πως φοβάται το ΚΚΕ και προκαλώ τους κουκουέδες να μου υποδείξουν έστω και έναν και να παραθέσουν μισή δήλωσή του, που να αποδεικνύει του λόγου το αληθές! Κανένας δεν υπάρχει και προφανώς θα έχουν τους λόγους τους. Αντιθέτως, όλοι, μα όλοι οι παράγοντες του αστικού πολιτικού συστήματος, εγχώριοι μα και αλλοδαποί, δηλώνουν πως φοβούνται, πως τρέμουν την Χρυσή Αυγή, ψάχνουν (ματαίως!) τρόπο να μειώσουν την δυναμική της και φθάνουν στο σημείο να αναζητούν νομική φόρμουλα για να την θέσουν… εκτός νόμου!!! Κι εδώ, προφανώς, θα έχουν τους λόγους τους…
(ΥΓ) 3: Γιατί οι κουκουέδες κρύβουν τους εβραιοσιωνιστές ιδρυτές του κόμματός τους (Αβραάμ Μπεναρόγια, Ζακ Βεντούρα, Αλμπέρτο Αρδίττι, Ισαάκ Καρασσό, Αλμπέρτο Κουριέλ κ.λπ.); Ντρέπονται γι’ αυτούς;
(ΥΓ) 4: Βγάλαν οι κουκουέδες και άλλη ανακοίνωση, την οποία σας παραθέτουμε:
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΜΕΝΤΡΕΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
Μεντρέκας: Θαυμάζουν τη Χούντα στη Χρυσή Αυγή.
«Θαυμάζουν τη Χούντα και το φασίστα Μεταξά των βασανιστηρίων, των φυλακών και της διαφθοράς, που ήταν πιστά ανδρείκελα της ελληνικής πλουτοκρατίας και συνεργάτες των Αμερικανών και των Άγγλων. Τόσο αντισυστημικοί και καθαροί είναι!».
Τα περί «βασανιστηρίων και φυλακών» θα τα αφήσω ασχολίαστα, γιατί θα μακρηγορήσω. Τα αφήνω για κάποια άλλη φορά. Απ’ την άλλη, είναι βεβαίως σχήμα οξύμωρο να κατηγορείται τώρα τα καθεστώτα της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου για… διαφθορά! Για όλα είχαν κατηγορηθεί από τους αντιπάλους τους, αλλά όχι γι’ αυτό. Διότι, είναι πασίγνωστο και γενικώς παραδεκτό, ότι και τα δύο αυτά εθνικά καθεστώτα παρέδωσαν την Ελλάδα οικονομικώς κραταιά και αχρέωτη! Κι αυτό επετεύχθη χάρις  στην ολοκληρωτική πάταξη της διαφθοράς, που τότε και μόνον τότε επετεύχθη κατά την διάρκεια του ελευθέρου βίου του Ελληνικού Έθνους. Επίσης, δεν θα σχολιάσω τα περί «πιστών ανδρεικέλων της ελληνικής πλουτοκρατίας». Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά, ότι επί των ημερών της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου επετεύχθη οικονομικό θαύμα και καταργήθηκε η φτώχεια και η ανεργία!
Θα σταθώ στο εξωφρενικό «συνεργάτες των Αμερικανών και των Άγγλων». Προφανώς, εννοούν οι κουκουέδες ότι η 21η Απριλίου συνεργάστηκε με τους Αμερικανούς και η 4η Αυγούστου με τους Άγγλους. Πιστεύω πως εις ότι αφορά το πρώτο, έχω καλύψει επαρκώς το θέμα μόλις προ δεκαημέρου στο άρθρο μου υπό τον τίτλο: «Πολυτεχνείο 1973- 2012 – 39 χρόνια ψέματα! Φτάνει πια!»).
Έρχομαι στο δεύτερο, για «τον φασίστα Μεταξά – συνεργάτη των Άγγλων». Εδώ, οι κουκουέδες πιάστηκαν στα πράσα! Μέχρι τον Αύγουστο του 1939, τον εχαρακτήριζαν «γερμανόδουλο»: «Ο Μεταξάς είναι πουλημένο και αφοσιωμένο όργανο του χιτλερισμού στην Ελλάδα. Πληρώνεται από το γερμανικό φασισμό», «Πράκτορας του γερμανικού φασισμού, η μοναρχοφασιστική δικτατορία ξεπούλησε και ξεπουλάει την Ελλάδα στους Γερμανούς φασίστες», «Οι Γερμανοί κατάσκοποι, με επικεφαλής τον ίδιο το Μεταξά, εξουσιάζουν όλη την Ελλάδα και ο Χίτλερ παύει και διορίζει τους υπουργούς με τον ασύρματο» (πηγή: «ΚΚΕ – Επίσημα Κείμενα», τόμος Δ΄, σελ. 408, 415, 447). Μόλις έγινε το σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότωφ, το ΚΚΕ άλλαξε γραμμή άρδην  και ο έως τότε «πράκτορας του χιτλερισμού Μεταξάς» μετατράπηκε αυτομάτως σε «πράκτορα των Αγγλογάλλων», ο δε… ασύρματος με τον οποίον «ο Χίτλερ διόριζε κι έπαυε τους υπουργούς» επί Μεταξά, άλλαξε… συχνότητα και συντονίστηκε με το… Λονδίνο. Από τότε, λοιπόν, μέχρι τον θάνατό του (επί το ακριβέστερον την δολοφονία του), ο Ι. Μεταξάς ήτο για τους κουκουέδες «αγγλόδουλος», χάριν του γερμανο-σοβιετικού συμφώνου. Γι’ αυτό αργότερα, την εποχή του «ΟΧΙ», οι κουκουέδες κατηγόρησαν τον Ι. Μεταξά ότι έκανε «πόλεμο φασιστικό, κατακτητικό», μιλούσαν για «την πλάνη του λαού ότι ο πόλεμος αυτός είναι δίκαιος» και ζητούσαν με τις προκηρύξεις τους από τους στρατιώτες «να πετάξουν τα όπλα» και να «συναδελφωθούν» με τον εχθρό!
Τώρα, λοιπόν, θυμήθηκαν ακόμα και τις «ένδοξες εποχές» του συμφώνου Ρίμπεντροπ – Μολότωφ, γιατί μέσα στην μανία τους να κτυπήσουν οτιδήποτε εθνικό, ξαναφέρνουν στην μνήμη του ελληνικού λαού τις πιο μαύρες σελίδες της προδοτικής ιστορίας τους!
 

Γ. Δημητρακόπουλος
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Π. Φάληρο – Αθήναι.