Οι «παλαιοναζί» του ΔΟΛ λυσσομανούν κατά της Χρυσής Αυγής

Λύσσαξαν οι «παλαιοναζί» (το «Ελεύθερον Βήμα» και τα «Αθηναϊκά Νέα» συνεργάστηκαν στην κατοχή με τους Γερμανούς, γι’ αυτό υποχρεώθηκαν μετά τον πόλεμο να αλλάξουν τους τίτλους τους σε «Βήμα» και «Νέα» αντίστοιχα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η επανέκδοσή τους) του Βήματος από την νέα διανομή τροφίμων που έκανε η Χρυσή Αυγή στους εξαθλιωμένους από το Μνημόνιο Έλληνες και σάλπισαν από τη ζητωμνημονιακή φυλλάδα τους μήνυμα… αντίστασης:...






«Ναζιστές στις πλατείες της Αθήνας! Αντισταθείτε!».
Μάλιστα, στο παραληρηματικό άρθρο (στο οποίο φαίνεται όχι μόνο η μανία αλλά και η αμηχανία του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος απέναντι στην Χρυσή Αυγή) κατηγορούνται οι Έλληνες που προσήλθαν να παραλάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, απ’ αυτά που τους στερεί το μνημονιακό ψευδοκράτος και τα εξωνημένα παπαγαλάκια του! Επιπλέον, ο ΔΟΛ καλεί όλα τα «δημοκρατικά» κόμματα, στα οποία σαφώς συμπεριλαμβάνει εκτός από την κλεφτο-ΝΔ και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τους νοσταλγούς του Στάλιν (ΚΚΕ) και του Τσαουσέσκου (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) να «αφήσουν τις διαφορές τους» (που έτσι κι αλλιώς είναι για το θεαθήναι, καθώς είναι όλα παιδιά του ίδιου μεταπολιτευτικού συστήματος της κλεπτοκρατίας-ξενοκρατίας) και να ενωθούν κάτω από τις φτερούγες του μνημονιακού γύπα και προφανώς υπό την αφανή καθοδήγηση των διεθνών τοκογλύφων, για κοινό αγώνα «κατά του φασισμού και του ναζισμού»! Πριν σας παραθέσουμε ΑΥΤΟΥΣΙΟ το παραλήρημα των ΔΟΛίων του ΔΟΛ (γιατί εμείς είμαστε πραγματικοί δημοκράτες και δε φοβόμαστε την αντίθετη άποψη, αυτοί δεν τολμούν να παραθέσουν ούτε μια σειρά από τα κείμενά μας…) θα τους απευθύνουμε την εξής πρόκληση: Μοιράστε κι εσείς τρόφιμα, έστω και μόνο στους «μετανάστες». Αλλά μοιράστε, δώστε κι εσείς κάτι στον κοσμάκη που πεινάει και μετά να μιλάτε! Ιδού το… τρομώδες παραλήρημα των παπαγάλων της μνημονιακής δυστυχίας των Ελλήνων:  
«Ο ελληνικός λαός ξεχνάει εύκολα. Έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά πλέον αποδεικνύεται καθημερινά. Τελευταίο παράδειγμα, η διανομή τροφίμων στην Πλατεία Αττικής από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Κανένα πρόβλημα με τη διανομή. Καλά κάνουν και μοιράζουν τρόφιμα. Το απαράδεκτο είναι ότι για να δώσουν τα τρόφιμα απαιτούν από τους πολίτες να αποδείξουν ότι είναι Έλληνες, επιδεικνύοντας την ταυτότητά τους και συμπληρώνοντας ειδικά δελτία του νεοναζιστικού μορφώματος. Αν δεν είναι Ελληνική, όσο και να πεινάει κανείς, φεύγει άπρακτος. 
Και αυτόν τον έλεγχο τον δέχτηκαν δυστυχώς εκατοντάδες έλληνες πολίτες που πέρασαν την Τρίτη από τους ναζιστικούς πάγκους. Χωρίς κανένα ενδοιασμό, χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ έδωσαν τα στοιχεία τους σε αυτούς που όπως έκαναν χθες μία διαλογή σε Έλληνες και ξένους, πολύ εύκολα μπορούν να κάνουν σε Δεξιούς και Αριστερούς, σε ομοφυλόφιλους και μη, σε φτωχούς και πλούσιους, σε αρτιμελείς ή όχι, σε όμορφους και δύσμορφους, σε λεπτούς και χονδρούς, σε ψηλούς και κοντούς. Όπως απαίτησαν να μετατεθεί η νηπιαγωγός του σχολείου της Ζακύνθου γιατί δεν συμφωνούσαν με τον τρόπο που έκανε το μάθημά της στα παιδιά.
Θα πείτε «πεινούν τι να κάνουν οι άνθρωποι»; Αν θέλουν να λέγονται άνθρωποι να αρνηθούν. Γιατί οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής θέλουν να τους εξοικειώσουν με τον διαχωρισμό ανθρώπων. Όπως έκαναν ακριβώς, τα ανθρωπόμορφα νεοναζιστικά κτήνη του Χίτλερ που τόσο θαυμάζουν οι νεόκοποι «Έλληνες» ομοϊδεάτες τους.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να θυμηθεί τι προκάλεσαν οι ναζιστικές ορδές στην πατρίδα μας στα χρόνια της Κατοχής. Να αντισταθεί, όπως και τότε, στη λογική τους. Να θυμηθεί επίσης τα μαύρα χρόνια της χούντας, τα βασανιστήρια και τις εξορίες που έφεραν οι ιδέες που ενστερνίζονται οι χρυσαυγίτες. Και να μην τους νομιμοποιούν παίρνοντας τα τρόφιμα που μοιράζουν θέλοντας να κρύψουν το αποκρουστικό τους πρόσωπο κάτω από το δήθεν φιλολαϊκό προσωπείο. Γιατί πολύ γρήγορα, νομίζοντας ότι έχουν αποδοχή, δεν θα διστάσουν να καταλάβουν με οποιοδήποτε τρόπο την εξουσία. Τα παραδείγματα τα έχουμε, Χίτλερ και Μουσολίνι. Τα πιο απεχθή καθεστώτα που πέρασαν από την Ευρώπη και την αιματοκύλισαν.
Τα δημοκρατικά κόμματα πρέπει να ξυπνήσουν. Να αφήσουν τις διαφορές τους, να απομονώσουν τους δικούς τους έξαλλους οπαδούς και να συστρατευτούν άμεσα στον πόλεμο κατά του ναζισμού και του φασισμού. Ας συμφωνήσουν επιτέλους στο ξανακτίσιμο της Παιδείας, στην εξαφάνιση των πελατειακών λογικών, στη δημιουργία σοβαρού κράτους δικαίου. Ας καταλάβουν ότι βρισκόμαστε ένα βήμα από τον γκρεμό και ότι το νεοναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής καραδοκεί».