Ακούνε Σόρος και τρέμουν οι υπουργοί του Σαμαρά!

Η συγκυβέρνηση αποτελείται από θλιβερά ανθρωπάκια που τρέμουν τα αφεντικά τους. Οι υπουργοί συμπεριφέρονται σαν διορισμένα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Ανώνυμης Εταιρείας που δίνουν λόγο αποκλειστικά στους μεγαλομετόχους. 
Αυτό αποδεικνύεται και από την απάντηση του Υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, σε γραπτή ερώτηση που του απηύθυνε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς. 
Ο Συναγωνιστής ζήτησε από τον Υπουργό να τοποθετηθεί επί των πρόσφατων δηλώσεων του "δούρειου ίππου" της παγκοσμιοποίησης George Soros. Θυμίζουμε ότι στις 30/10/2012 ο George Soros  ανακοίνωσε την απόφασή του να επεκτείνει τις «φιλανθρωπικές» δραστηριότητές του στην Ελλάδα μέσω μιας νεοιδρυθείσας ΜΚΟ με τίτλο Open Society Initiative for Europe (Πρωτοβουλία της Ανοικτής Κοινωνίας για την Ευρώπη)...
 
 
 
 
 
Επισήμως, η δραστηριότητα της συγκεκριμένης ΜΚΟ θα αφορά "την κατασκευή και λειτουργία «οίκων αλληλεγγύης» για άστεγους και μετανάστες". Είναι όμως γνωστό σε όλους ότι οι επίσημες δραστηριότητες αυτών των μη Κυβερνητικών Οργανώσεων είναι προσχηματικές και στην πραγματικότητα εργάζονται για την αποδόμηση των εθνικών κοινωνιών και την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης.

Επ’ αυτού του φλέγοντος ζητήματος λοιπόν, ο Υπουργός Επικρατείας απάντησε «λακωνικότατα» ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις ιδιωτών! Μόνο που μόλις πριν από 1,5 χρόνο (στις 04 Απριλίου 2011), ο τότε Πρωθυπουργός και νυν μέλος της Συγκυβέρνησης, Geofrey Papandreou υποδέχονταν (από κοινού με τον τότε Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου) τον εν λόγω «ιδιώτη» στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Βουλή και όπως είχε ανακοινωθεί στον Τύπο συζήτησαν για θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής! Όταν τους συμφέρει αποδέχονται τους διεθνείς τοκογλύφους ως προνομιακούς συνομιλητές ακόμα και του Πρωθυπουργού. Όταν δεν θέλουν να απαντήσουν τους χαρακτηρίζουν ως απλούς ιδιώτες. Όσο όμως και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τακτικισμούς και φτηνές δικαιολογίες, τα ψέματα έχουν τελειώσει. Ο λαός έχει αντιληφθεί ότι τον κυβερνάνε άνθρωποι δειλοί, επικίνδυνοι για το Έθνος και σύντομα θα απαλλαγεί από αυτούς!