Η "Χρυσή Αυγή" τίμησε την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας από τις ορδές του Κεμάλ


Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της πόλης πραγματοποίησε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Ξάνθης, με επικεφαλής τον γραμματέα της Ν.Ε και υποψήφιο βουλευτή στον νομό Χρήστο Καπαγερίδη στην προγραμματισμένη εκδήλωση Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους νεότουρκους του Κεμάλ....

   






Να σημειωθεί ότι με το Π.Δ 304/2001 έχει οριστεί η 14η Σεπτεμβρίου 2012 ως ημέρα Μνήμης των Νεκρών Ελλήνων της Μ. Ασίας από τα βαρβαρικά στίφη των κεμαλιστών. Φέτος, βάσει σχετικής εγκυκλίου που απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών προς τις Π.Ε, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου και ημέρα Κυριακή. 
Στην εκδήλωση, πέραν των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, των τοπικών αρχών και φορέων, από την πλευρά των πολιτικών κομμάτων το "παρών" έδωσε μόνον ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, γεγονός που προκάλεσε τα θετικά σχόλια από το κοινό και βεβαίως τις σχετικές επευφημίες, κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου από τον συναγωνιστή Χ. Καπαγερίδη.