Πρω-το-φα-νές - Αποβλήθηκαν οι Έλληνες μαθητές που δέχθηκαν επίθεση από αλβανούς στη Χερσόνησο

Αποβλήθηκαν οι Έλληνες μαθητές που δέχθηκαν επίθεση από αλβανούς στη Χερσόνησο
Στο νοσοκομείο οι αλλοδαποί δράστες
Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν αλβανοί στο Γυμνάσιο Χερσονήσου και το συμβούλιο καθηγητών απέβαλλε τους Έλληνες μαθητές, ενώ σχεδιάζει να ξεκινήσει και μαθήματα "αντιρατσισμού". Οι αλβανοί, που πρωτοστατούν σε καταλήψεις και φθορές προκάλεσαν τους Έλληνες μαθητές και δεν δίστασαν να συμπλακούν μαζί τους....

Το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν οι δυο αλλοδαποί μαθητές να εισαχθούν στο νοσοκομείο, ενώ οι Έλληνες που πήγαν τραυματισμένοι στο σχολείο πήραν αποβολή μιας ημέρας. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από σχόλια στο Facebook, εκ μέρους μαθητή, που αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στην επίσκεψη του κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη. Το φαινόμενο δεν είναι καινούριο, καθώς πρόσφατα μαθητής αποβλήθηκε δια παντός (!) μετά από επεισόδιο με αλβανό, με αφορμή, τότε, συνθήματα στον πίνακα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το υπουργείο Παιδείας προχωρά σε ανούσιες κινήσεις εντυπωσιασμού με "αντιρατσιστικές δράσεις" και τιμωρίες αντί να επιβάλλει την τάξη.

Το Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής:
Τα ελληνικά σχολεία έχουν μετατραπεί σε φυτώρια παρανομίας από τους λαθρομετανάστες. Οι Έλληνες μαθητές, εκτός από τη ραγδαία μείωση του επιπέδου σπουδών τους, αντιμετωπίζουν καθημερινά τη βία και τις εγκληματικές συμπεριφορές ατόμων που δε σέβονται τη χώρα φιλοξενίας τους.