Οι πρόθυμοι δήμιοι της Ελλάδος και του Λαού


Κυνική ομολογία εθνοπατέρα: « Δεν ψηφίζουμε  με το ζόρι τα μέτρα»
Καταρρίπτεται καθημερινά ο μύθος των βουλευτών που συμπονούν τον ελληνικό λαό αλλά αναγκάζονται με μισή καρδιά να πάρουν σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα.
Όσο τους σφυροκοπά η Χρυσή Αυγή μέσα στο κοινοβούλιο, τόσο αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στα μάτια του λαού ποιοι πραγματικά είναι οι κυβερνήτες του, και τι πραγματικά σκέφτονται, και, όλο και περισσότεροι κυβερνητικοί βουλευτές δηλώνουν από το βήμα της βουλής με περισσή έπαρση ότι είναι υπερήφανοι για τις επιλογές τους. Κάποιος μάλιστα ομίλησε για «152 ήρωες που στάθηκαν αντίχωμα στην βαρβαρότητα»....





Οι εθνοπατέρες που με στόμφο απάγγελλαν  τα ξύλινα λογύδρια που τους είχαν γράψει, έχουν καταλήξει να εκφέρουν υστερικές κραυγές που μοιάζουν με αυτές χριστουγεννιάτικου χοιριδίου. Ξέρουν ότι προδίδουν την Ελλάδα αλλά είναι τόσο βουτηγμένοι στην ανομία που πηγαίνουν κατευθείαν στον γκρεμό.
Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι όχι μόνον εκτελούν αλλά χαίρονται σαδιστικά το ρόλο του δημίου του ελληνικού λαού. Πώς να περιμένει κανείς να έχουν τύψεις άνθρωποι που κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν τον αθεράπευτο ναρκισσισμό τους; Ένας τους, κυβερνητικός εισηγητής του επαίσχυντου πολυνομοσχεδίου, δήλωσε ξεδιάντροπα πως «Δεν ψηφίζουμε με το ζόρι τα μέτρα, τα ψηφίζουμε γιατί είναι σωστά».
Είναι τέτοια η νοητική σύγχυση και το πάθος της εξουσίας που τους διακατέχει, που κυβερνητικοί βουλευτές απευθύνονται στην κυβέρνησή τους σαν να είναι αντιπολίτευση. Δεν αντιλαμβάνονται ότι τα κόμματά τους κυβερνούν ή υποκρίνονται ως φθηνοί θεατρίνοι από το βήμα της βουλής;
Ερωτώνται για αυτά που ψηφίζουν και απαντούν : «Ρωτήστε την κυβέρνηση».
Τους κρατούν από παντού κομματικοί μηχανισμού και υπηρεσίες, γι’ αυτό και επιμένουν να ολοκληρώσουν το έργο τους μέχρι το τέλος. «Πρέπει να φύγουν όλα», φώναζε βουλευτής από το βήμα της βουλής, αναφερόμενος στη δημόσια περιουσία.
Κατ’ εξοχήν απολογητής της κυβερνητικής γραμμής δημοσιογράφος έγραψε γι’ αυτούς πριν λίγες μέρες στο φιλομνημονιακό καθεστωτικό Βήμα:
«Κανένας στην Ελλάδα πλην ελαχίστων γραφικών, ούτε καν η ίδια η κυβέρνηση, δεν πιστεύει ότι τα μέτρα που θα ψηφιστούν την Τετάρτη (σ.σ. 7 Νοεμβρίου) είναι δίκαια, σωστά και ενδεδειγμένα». 
Και όμως, όπως γράφει μερικές γραμμές πιο κάτω:
«Διατηρώ τη βάσιμη υποψία ότι κορυφαίοι υπουργοί ανήκουν στην ισχνή μειοψηφία των ανοήτων που θεωρούν ότι οφείλουμε να υποκύπτουμε στην τρόικα όχι επειδή μας εκβιάζει, αλλά επειδή λέει σωστά και λογικά πράγματα». 
Φαίνεται ότι οι κατά τον δημοσιογράφο ανόητοι πλειοψηφούν στην κυβέρνηση αφού προχωρούν ακάθεκτοι στην εφαρμογή των προαποφασισμένων μέτρων.
Αλλά εκτός από τους ανοήτους, υπάρχουν πάντοτε και οι πρόθυμοι που βρίσκουν τις απαραίτητες δικαιολογίες για να ξεγελούν τον εαυτό τους και τους τηλεπολίτες. Με τις δικαιολογίες τους  επιχειρούν να καλύψουν το δόλο τους, να βαφτίσουν τον ενδοτισμό τους πατριωτισμό, το ξεπούλημα της Ελλάδος ανάπτυξη, το πρόστυχο κυνήγι της προσωπικής τους αναρρίχησης στην εξουσία, μάχη για τα συμφέροντα του λαού. Περίσσεψαν στις μνημονιακή Ελλάδα οι υποκριτές, αυτοί που στήριξαν και στηρίζουν τους Παπαδήμους και τους Σαμαράδες. 
«Αλλά» συνεχίζει ο δημοσιογράφος, που υποστηρίζει την ανάγκη για μια συνολική λύση του ελληνικού οικονομικού προβλήματος, «τα όριά της έχει εξαντλήσει κυρίως η κοινωνία. Η οποία ζει κάθε μέρα και χειρότερα χωρίς να βλέπει διέξοδο στο αδιέξοδο ούτε φως στο βάθος του τούνελ. Η «συνολική λύση» είναι η τελευταία προσδοκία στην οποία ένα μέρος της έχει γαντζωθεί. Η τελευταία ευκαιρία». 

Είναι η τελευταία ευκαιρία του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα να κρατηθεί στην εξουσία, εκμαυλίζοντας, κακομαθαίνοντας και χαϊδεύοντας τα ταπεινότερα εγωιστικά ένστικτα, μένοντας όμως πάντοτε το ίδιο ανάλγητο, το ίδιο πρόστυχο, το ίδιο και ολοένα και πιο ανοιχτά ξενόδουλο.

Απέναντι στο φαύλο πολιτικό κατεστημένο, απέναντι στους ανόητους και τους πρόθυμους, ένας και μόνο είναι πρόμαχος του λαού μας, όχι της μιας εναντίον της άλλης ομάδας, αλλά του κοινού συμφέροντος που οδηγεί στην ανάσταση του Έθνους μας,  η αληθινή και μοναδική του ελπίδα, και το ξέρουν. Γι’ αυτό μας πολεμούν, γι’ αυτό επιστρατεύουν κάθε προπαγανδιστικό μέσο, γι’ αυτό λυσσομανούν.

«Αν δεν προκύψει κι αυτή (η συνολική λύση)», καταλήγει ο δημοσιογράφος, τότε θα παρακαλάμε να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μήπως και δεν μας κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή».  
 
Η ΟΧΙΑ