Συνεχίζεται το κυνήγι μαγισσών από το συγκρότημα Λαμπράκη


Στις 24/11/2012 πραγματοποιήθηκε από τον Πυρήνα Ιωαννίνων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του ποιητή και εθνικού αγωνιστή Λορέντζου Μαβίλη.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έλαβε το λόγο ένα στέλεχος του Πυρήνα Ιωαννίνων εκπαιδευτικός το επάγγελμα, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και την δράση του ποιητή  που ζει μέσα στις καρδιές των αγνών Ελλήνων και προς το τέλος της ομιλίας του έκλεισε με τα εξής συνθήματα ‘’Ζήτω ο Αρχηγός’’ και ‘’Ζήτω η Νίκη’’. Στιγμιότυπα από την εκδήλωση και οπτικοακουστικό υλικό αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα μας. ...


Αμέσως τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης με βάση το υλικό αυτό, άρχισαν να γράφουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για περιστατικά παρέμβασης στο εκπαιδευτικό σύστημα από την Χρυσή Αυγή και μάλιστα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Ιωαννίνων διεξάγει έρευνα για το γεγονός. Βέβαια δεν πρόκειται να συμβεί απολύτως τίποτα γιατί ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός  εξέφρασε τις πολιτικές του πεποιθήσεις εκτός σχολείου κάτι για το οποίο δεν έχουν αρμοδιότητα. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, ο σταλινοκομμουνιστής (προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ) υφυπουργός (μαρξιστικής) Παιδείας της συγκυβέρνησης του ξεπουλήματος των πάντων και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, Θεόδωρος Παπαθεωδώρου, δήλωνε αναιδώς: «Αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή».
Υ.Γ. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτοί που σχολιάζουν την συγκεκριμένη ανάρτηση στο tovima.gr, τα "χώνουν" για τα καλά στους καθεστωτικούς δημοσιογράφους!