Δυσοίωνες οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ: Ύφεση τουλάχιστον μέχρι το 2015 !


Το δυστυχές γεγονός με τις εν λόγω προβλέψεις είναι ότι παραδοσιακά η πραγματικότητα τις διαψεύδει προς το χειρότερο, οπότε ο μόνος τρόπος για να τις εκλάβουμε είναι ως το πιο αισιόδοξο των σεναρίων, αν φυσικά διατηρηθεί στην Πατρίδα μας η πρωτοκαθεδρία της κλεπτοκρατίας της μεταπολίτευσης.
Ο ΟΟΣΑ, λοιπόν, προβλέπει ύφεση τουλάχιστον μέχρι το 2015. Συγκεκριμένα η ύφεση φέτος προβλέπεται να είναι 6,3%, το 2013 4,5% και το 2014 1,3%. Αυτό, υπενθυμίζουμε, είναι το πιο αισιόδοξο σενάριο. Αντίστοιχα για την ανεργία «προβλέπει» ο ΟΟΣΑ ότι φέτος θα είναι 23,6%, το 2013 26,7% και το 2014 27,2%. ...


 

Αν αυτό είναι το πιο αισιόδοξο σενάριο, μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι πραγματικότητα, την στιγμή που στην Ελλάδα όλα τα σχέδια ανατρέπονται πάντα προς το χειρότερο. Ενδεικτικό ότι μετά την ψήφιση του πρώτου μνημονίου και του εφαρμοστικού νόμου του, τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου οικονομικών εμφάνιζαν διευρυμένο έλλειμμα, δηλαδή αποδείκνυαν ότι τα μέτρα που πάρθηκαν τότε, όχι μόνο δεν βοήθησαν τους δείκτες της Ελληνικής Οικονομίας, αλλά τους έκαναν ακόμα χειρότερους.
Μονόδρομος, οπότε, η ταχεία συγκρότηση εθνικής κυβερνήσεως, η οποία θα εφαρμόσει τις αυτονόητες πολιτικές που οδηγούν στην ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και της πραγματικής Ελληνικής Οικονομίας.  
Μονόδρομος, λοιπόν, η Χρυσή Αυγή!