Ηλίας Παναγιώταρος : Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη!

http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/6/12/1339529107109/Ilias-Panagiotaros-008.jpg
Ακούγοντας τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Σαμαρά, για τις οποίες είναι σύμφωνοι και οι εταίροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα αναρωτιόταν κανείς αφού κυβερνάτε κατ’ αποκλειστικότητα 38 χρόνια τώρα, αν έχετε καμιά επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.
Όσοι κυβερνήσατε, καταφέρατε να χρεοκοπήσετε την χώρα, να την υποθηκεύεστε στους εγχώριους και διεθνείς τοκογλύφους να οδηγήσετε στο εθνοκτόνο μνημόνιο  και να οδηγήσετε στην ολοκληρωτική καταστροφή την ελληνική κοινωνία...

 
Κι όλα αυτά με την πλήρη συνενοχή και προτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την καταστροφική συνδικαλιστική δράση των επαγγελματιών εργατοπατέρων που επιβιώνουν μόνο μέσα από την μιζέρια και την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Αναθέσατε για μια ακόμη φορά τη σωτηρία της χώρας στους καθοδηγητές του τραπεζικού συστήματος, τραπεζίτες που σαν διοικητές τραπεζών καταβαράθρωσαν τις αξίες των μετοχών τους σε σχεδόν μηδενική αξία. Είναι οι ίδιοι που διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαφανίζοντας τα αποθεματικά τους τζογάροντας τα σε τοξικά  ομόλογα, και εξαφανίσατε τις οικονομίες των Ελλήνων,  πείθοντας τους να τα επενδύσουν στη φούσκα του χρηματιστήριου. Μαζί με αυτούς καταστρέψατε ολόκληρο τον παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας.
1. Συρρικνώσατε την ελληνική ναυτιλία με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις σας και οδηγήσατε σε μαρασμό την ελληνική ναυτοσύνη.
2. Εξαφανίσατε την γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή αυτής της χώρας – πάντα με την αρωγή της Ε.Ε.- και έχετε την διατροφή ενός ολόκληρου λαού, όμηρο στις διαθέσεις ξένων συμφερόντων, μεσαζόντων και τραπεζών. Κάτι το οποίο είναι έκτος από οικονομικό και στρατηγικό έγκλημα.
3. Την τουριστική βιομηχανία την έχετε υποθηκεύσει κι αυτή εξ ολόκληρου σε τράπεζες, την έχετε όμηρο σε ξένους τουριστικούς κολοσσούς. Την ίδια ώρα που ο χρηματοδοτούμενος από τους Έλληνες ΟΑΕΔ επιδοτεί δεκάδες χιλιάδες θέσεις χαμηλόμισθων αλλοδαπών στον τουρισμό εις βάρος Ελλήνων εργαζομένων.
4. Το υγιές εμπόριο έχει εξαλειφθεί και με τις ευλογίες και την ανοχή σας έχει περάσει στο παρεμπορίο και λαθρεμπόριο των λαθρομεταναστών.
5. Η βιοτεχνία που ήταν εκ των στυλοβατών της οικονομίας έχει εξαφανιστεί κυριολεκτικά κάτω από το βάρος των εισαγωγών και του ανελέητου κυνηγιού από το ελληνικό κράτος.
6. Συνεχίζετε να διαλύετε τις ελληνικές βιομηχανίες.
7. Κι από την άλλη έχουμε την εισβολή εκατομμυρίων τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών στις παραγωγικές διαδικασίες, καθώς και στον κοινωνικό ιστό, δημιουργώντας μια ασφυκτική κατάσταση για όλη την ελληνική κοινωνία. Συνυπαίτιοι για αυτόν τον διαμελισμό της ελληνικής κοινωνίας είναι οι ανθελληνικές αποφάσεις των ελληνικών κυβερνήσεων, της Ε.Ε. , καθώς και οι αντεθνικές ενέργειες των έμμισθων εργατοπατέρων.
8. Μια ελληνική κοινωνία που έκτος όλων των ανωτέρω ζει μέσα στον φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια της ακραίας εγκληματικότητας των αλλοδαπών και της ατιμωρησίας τους από την ελληνική δικαιοσύνη που τους αφήνει ελευθέρους όπως και τους αριστερούς τρομοκράτες και δολοφόνους.  Ενώ την ίδια στιγμή κυνηγά μετά μανίας τους Έλληνες πολίτες που έχουν τυχόν χρέη προς το παράλογο δημόσιο, που είναι και η βασική αιτία δημιουργίας αυτών των χρεών.
9. Συγχρόνως Έλληνες συμπολίτες μας λόγω των χρεών που έχουν δημιουργηθεί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε το αγαθό της δημόσιας δωρεάν υγείας, την στιγμή που οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες  περιθάλπονται δωρεάν.
10. Παράλληλα τα νέα ζευγάρια αδυνατούν να κάνουν παιδιά λόγω του υψηλότατου κόστους των ιδιωτικών μαιευτηρίων μιας και τα δημόσια μαιευτήρια έχουν καταληφθεί από  λαθρομετανάστες.
11. Όλα αυτά τα χρέη και τα αβάσταχτα βάρη έχουν οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία και  καθημερινά οδηγούν κι άλλους, χωρίς να ιδρώνει καν το αυτί έστω κι ενός κυβερνητικού λειτουργού.
Για να μπορέσει να αναστραφεί το οικονομικό, κοινωνικό κι ανθρωπιστικό χάος, στο οποίο έχετε οδηγήσει αυτήν την χώρα, πρέπει να παρθούν πολύ γενναίες αποφάσεις και σίγουρα όχι από αυτούς που μας οδήγησαν εδώ, πολιτικούς, τοκογλύφους, κόμματα κι εργατοπατέρες.
Καταγγελία του εθνοκτόνου μνημονίου και δυναμική επιστροφή στην εθνική οικονομία τώρα! Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη!
α) Κτηνοτροφική – αγροτική αυτάρκεια της Ελλάδας
β) Ναυτιλία με ελληνικές σημαίες στα πλοία και ελληνικά πληρώματα σε αυτά.
γ) Ώθηση της ελληνικής βιοτεχνίας – βιομηχανίας με ανάπτυξη και προστατευτισμό.
δ) Σχεδιασμό για ποιοτική ελληνική τουριστική βιομηχανία, στην οποία θα απασχολούνται αποκλειστικά Έλληνες.
ε) Και τέλος το βασικότερο όλων άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ.  Εκμεταλλευόμενοι  τα κοιτάσματα της  θα έχουμε τεράστια γεωστρατηγικά – οικονομικά οφέλη.
Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά θα πρέπει να έχουμε έναν πανίσχυρο στρατό όπου μαζί με μια εθνική Εκκλησία και μια Ελληνική παιδεία θα αποτελέσουν τον ακρογωνίαιο λίθο μιας υγιούς Ελλάδος.
Θα πρέπει να υπάρξει άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Θα πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι  Έλληνες κρατικοί λειτουργοί που πλούτισαν παράνομα εις βάρος της πατρίδας και των συμπατριωτών μας, καθώς και να αποδοθούν τα κλεμμένα πίσω. Τέλος να δοθούν κίνητρα στις ελληνικές οικογένειες για να  ξανακάνουν παιδιά. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και της επαρχίας, σε κάθε χωριό της επικράτειας όπου έμπρακτα θα συνεχίσει να δείχνει την αλληλεγγύη της προς τους Έλληνες συμπολίτες μας.

Ηλίας Παναγιώταρος, Τομεάρχης Εθνικής Οικονομίας Χ.Α.