Η κρίση στο Ιράκ αυξάνει τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη


Τις τελευταίες ημέρες έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια, τις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης που έχουν αυξημένη πληθυσμιακή συγκέντρωση μουσουλμάνων. Οι δυτικές αρχές ασφαλείας και οι μυστικές υπηρεσίες έχουν λάβει πληροφορίες ότι επίκειται εντυπωσιακό τρομοκρατικό χτύπημα τζιχαντιστών, οι οποίοι πέραν της επέλασής τους...

στο Ιράκ θέλουν να εντυπωσιάσουν με τις ενέργειες τους και την χριστιανική Ευρώπη.
Οι ισλαμιστές θέλουν να αποδείξουν με το τρομοκρατικό τους έργο ότι δεν είναι μόνο υποχείρια των Αμερικανοσιωνιστών (εξ άλλου μόνο λίγοι από αυτούς το γνωρίζουν), αλλά ότι βασικός τους ιδεολογικός στόχος είναι η καταστροφή του λεγόμενου δυτικοευρωπαϊκού πολιτισμού με την ίδρυση χαλιφάτου σε χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Οι Αμερικανοσιωνιστές άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας στο Ιράκ και τις συνέπειες θα τις πληρώσουν και οι πολίτες της Ευρώπης. Η επικινδυνότητα τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη βαίνει αυξανόμενη και εξ αιτίας της ανταγωνιστικότητας μεταξύ των διαφόρων ισλαμιστικών οργανώσεων. Οι αρχές ασφαλείας πιστεύουν ότι αυτή η ανταγωνιστικότητα αυξάνει γεωμετρικά τον κίνδυνο επιθέσεων σε πόλεις της Ευρώπης,  λαμβάνοντας συμπληρωματικά υπόψη ότι πολλοί τζιχαντιστές επιστρέφουν σε αυτές από την Συρία, όπου είχαν μεταβεί για να πολεμήσουν τον Άσσαντ.
Η ανταγωνιστικότητα αυτή μεταξύ των διαφόρων τρομοκρατικών ομάδων έχει το εξής απαύγασμα: Όποια οργάνωση διαπράξει τις πλέον θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις, αυτή είναι και η πιο αρεστή στον Αλλάχ και η πλέον ισχυρή. Ο αρχηγός της ISIS al Baghdadi δήλωσε πρόσφατα ότι ο πόλεμος των τζιχαντιστών θα επεκταθεί σε όλα τα εδάφη που θεωρούνται «χαλιφάτο» και κάλεσε όλους τους σουνίτες μουσουλμάνους να εκπαιδευτούν στα όπλα και να εισρεύσουν σε αυτό το χαλιφάτο για να πολεμήσουν.
Οι Αμερικανοσιωνιστές με τις ενέργειες τους δεν αποσταθεροποιούν μόνο την Μέση Ανατολή αλλά θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο και την εσωτερική ασφάλεια της Ευρώπης. Η πολύ μεγάλη κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στις ισλαμικές οργανώσεις και ομάδες οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι επίκειται τρομοκρατική επίθεση, πράγμα που προκαλεί αναστάτωση στις υπηρεσίες ασφαλείας των ευρωπαϊκών κρατών.
Στην Ελλάδα που εισρέουν καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες, πάρα πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στις τάξεις των τζιχαντιστών, δημιουργείται εντονότατο πρόβλημα εσωτερικής ασφάλειας. Η Ελλάδα προ αυτού του κινδύνου θα πρέπει να προστατευτεί καταλλήλως για την αποφυγή οποιασδήποτε δυσάρεστης εξέλιξης. Η ανέγερση τεμένους σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη προστασία, εκτός και αν είσαι ισλαμολάγνος, λάτρης της σαρία και θέλεις να γίνεις υπήκοος του χαλιφάτου. Αντί προετοιμασίας οι υπεύθυνοι των αρχών ασφαλείας ασχολούνται με νυχτερινά δημοσιοσχετίστικα σόου του νεόκοπου «pivot» στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης πολιτικάντη Κικίλια, ενώ νυχθημερόν βαλκάνιοι γκάνγκστερ και λαθρομετανάστες επιπέδου λίθινης εποχής εγκληματούν κατά του Ελληνικού λαού.
Αυτοί οι πολιτικάντηδες θα μπορέσουν να προστατεύσουν την Ελλάδα από τους ισλαμιστές τρομοκράτες;

Γ. Λιναρδής