Αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου στην «Ακρόπολη»


Με νέα αποκλειστική συνέντευξη – ποταμό στην «Ακρόπολη» της Κυριακής ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, βάζει φωτιά και καίει σαν στάχτη τα σχέδια που έχει κατά νου η ορχήστρα που ενορχήστρωσε την πολιτική δίωξη σε βάρος του κόμματος του, σε περίπτωση που τολμήσει το μνημονικό δίδυμο Σαμαρά- Βενιζέλου να απαγορεύσουν, αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά στους προφυλακισμένους βουλευτές να ...

ψηφίσουν στις κρίσιμες ψηφοφορίες για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Μιλάει για την προδοτική στάση της κυβέρνησης απέναντι στις νέες τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο. Αναφέρεται στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με άνθρωπο του Μαξίμου, μετά την δολοφονία Φύσσα, και πριν την προφυλάκιση του που τον ενημέρωσε για αυτά που έρχονται αλλά και για ότι ετοιμάζονταν να κάνουν και στον Σύριζα! Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος μιλάει για όλους και για όλα αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα σχέδια του προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ενάντια στο κόμμα του. Ένα μικρό απόσπασμα από την ολοσέλιδη συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στην Ακρόπολης της Κυριακής, αύριο.
«Α» - Κύριε Μιχαλολιάκο όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά στην τελική ευθεία για τη δική σας. Η εισαγγελική πρόταση παραδόθηκε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και αναμένεται πλέον ο προσδιορισμός της έναρξης αυτής της δίκης. Αισθάνεστε κάποια ανησυχία;
«Ν.Μ.» Κύριε Σπίνο καταρχήν δεν πρόκειται για εισαγγελική πρόταση αλλά για ένα μυθιστόρημα με συγγραφέα τον Ντογιάκο. Υπάρχουν έντιμοι εισαγγελείς που έχουν προσφέρει πολλά στην πατρίδα και εκτιμώ ότι τους προσβάλλει αν τους βάζουμε στην ίδια μοίρα με αυτόν τον άνθρωπο. Κατά αυτή την έννοια, τιμώντας τους ακέραιους δικαστικούς, δεν δέχομαι τον όρο «εισαγγελική πρόταση»
«Α»: Γιατί είστε τόσος αυστηρός με τον εισαγγελέα Ντογιάκο;
«Ν.Μ»: Όποιον Έλληνα και να ρωτήσετε, σε οποίο κόμμα και να ανήκει, αν δεν έχει διάθεση μίσους απέναντί μας, θα σας πει ότι όλη η διαδικασία που ακολούθησαν η ανακρίτρια Κλάππα και ο εισαγγελέας Ντογιάκος ήταν μια θεατρική παράσταση με προαποφασισμένες και αντιδικονομικές λειτουργίες. Εάν κάποιος κατηγορούμενος δεν εκτελούσε την επιθυμία τους, να πει ψέματα σε βάρος των υπολοίπων συγκατηγορουμένων του όπως του ζητούσαν επίμονα, και αυτό έχει καταγγελθεί δημόσια, δεν του έκαναν σχεδόν καμιά άλλη ερώτηση και του απήγγειλαν προφυλάκιση. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στην δίκη που μακάρι να ξεκινήσει χτες το πρωί.
«Α»: Ακούγονται διάφορες πληροφορίες που λένε ότι στη δίκη δεν θα επιτραπεί παρουσία ακροατηρίου αλλά και ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες που ουσιαστικά σε αυτούς έχει στηριχτεί όλο το κατηγορητήριο δεν θα παραστούν στην αίθουσα αλλά θα θεωρηθούν οι καταθέσεις τους a priori αληθινές. Τα γνωρίζετε αυτά;
 «Ν.Μ»: Περιμένουμε κ. Σπίνο να συμβούν ακόμα χειρότερα. Έχουν παραβεί κάθε έννοια δημοκρατίας και συνταγματικών δικαιωμάτων σε βάρος μας. Από την πρώτη στιγμή της παράνομης συλλήψεώς μου και συλλήψεως όλων των βουλευτών του κόμματος μας. Πρέπει να ξέρετε όμως ότι η αίθουσα του δικαστηρίου δεν είναι το «δωμάτιο ντροπής» του «αποφασίζομεν και «διατάσσομεν» της Κλάππας και του Ντογιάκου. Εκεί θα παραβρίσκονται 200 και πλέον συνήγοροι υπεράσπισης. Θα παραβρίσκονται τουλάχιστον 15 ευρωβουλευτές. Και κάτι ακόμα πιο βασικό.
Οι δικαστές που θα μας δικάσουν δεν θα είναι διορισμένοι από την «παράγκα» του Αθανασίου. Θα κληρωθούν ανάμεσα από την πλειοψηφία των έντιμων δικαστικών και είμαι σίγουρος ότι δεν θα θελήσουν να αμαυρώσουν το όνομά τους με κανένα τρόπο. Πιστεύω στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη και αγωνίζομαι για αυτήν».
Όλη η συνέντευξη με συγκλονιστικές αποκαλύψεις και τοποθετήσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου στην "Ακρόπολη" της Κυριακής.