Αντώνης Γρέγος: «Άμεση προσφυγή σε εκλογές για να σωθεί η Πατρίδα» - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την πρόταση του Σαμαρά για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην καταρρέουσα κυβέρνηση. ...

Ο Συναγωνιστής επισήμανε ότι δεν δόθηκε άδεια παρουσίας και ψήφου, εντελώς αντισυνταγματικά, στους άδικα προφυλακισμένους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, για την εν λόγω διαδικασία. Ο Συναγωνιστής μίλησε, επίσης, για την αντιμετώπιση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τις δυσκολίες που περνούν με τους χαμηλούς μισθούς τους και το ύψιστο καθήκον που έχουν να υπερασπίζονται την Πατρίδα.
Κατακεραύνωσε, επιπροσθέτως, την μνημονιακή συγκυβέρνηση με τα χιλιάδες σκάνδαλα, την λίστα Λαγκάρντ, την συγκάλυψη της δολοφονίας των Αξιωματικών στα Ίμια. Η κυβέρνηση καταπατά και προσβάλλει το Σύνταγμα, παρέδωσε άνευ όρων το όνομα της Μακεδονίας, παραχώρησε την ελληνική ΑΟΖ σε τούρκους και αλβανούς, ψήφισε τον αντιρατσιστικό νόμο που παραδίδει την χώρα στο έλεος των λαθρομεταναστών.
Ο ελληνικός λαός απαιτεί την προσφυγή στις εκλογές, κάτι που δεν τολμά ο Σαμαράς γνωρίζοντας ότι θα καταποντιστεί παντελώς.