Δημήτρης Κουκούτσης: Χρέος όλων μας η παρουσία στην Τελετή Μνήμης για τα θύματα στον Μελιγαλά


Ως βουλευτής Μεσσηνίας του Λαϊκού-Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλώ όλους τους Έλληνες πατριώτες στην Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 π.μ. στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Είναι αναγκαία η παρουσία όλων μας, γιατί το μνημόσυνο αυτό δεν ...

είναι μονό θρησκευτικό αλλά και  πολίτικο. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί δολοφονηθήκαν από το ΚΚΕ, δεν σκοτώθηκαν σε ατύχημα, ούτε αυτοκτόνησαν ομαδικά και ως εκ τούτου πρέπει να τιμούνται από τους Εθνικιστές.
Για εμάς δεν είναι γιορτή μισούς, γιατί άπλα δεν ονειρευόμαστε νέες εκατόμβες, ούτε δηλώνουμε, όπως κάποιοι άλλοι, ότι εκεί έγινε η... ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Για εμάς είναι τόπος περίσκεψης ,εθνικού χρέους και κυρίως για να διατρανώσουμε ότι η λήθη δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη όταν η αριστερά δηλώνει το έτος 2014 ότι «το όπλο είναι παρά πόδα» και ότι «ο αγώνας του Δ.Σ.Ε συνεχίζεται»,  βεβηλώνοντας το μνημείο της Πηγάδας με συνθήματα μισούς...
Κι όλα αυτά με την συναίνεση της ΣΑΜΑΡΟΔΕΞΙΑΣ που ανοικτά συνεργάζεται μαζί τους (εδώ και καιρό το ΚΚΕ έχει πάψει να κάνει εκδηλώσεις κατά της κυβέρνησης και τις διοργανώνει μονό εναντίον  μας...) δίνοντας γη και ύδωρ για την παραμονή τους στην εξουσία. Γι' αυτούς τους λογούς θεωρούμε ότι η παρουσία των σαμαροφυλάκων δεν έχει κανένα λόγο και βεβαία δεν μιλάμε μονό για στελέχη και βουλευτές, αλλά και για όλους αυτούς που συνεχίζουν να στηρίζουν το ξεπούλημα της Πατρίδας και τον αισχρό διωγμό των Εθνικιστών με την ψήφο τους.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ


Υ.Γ. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να δώσω το παρόν γιατί είμαι υπό κράτηση εντός της οικίας μου. Εύχομαι του χρόνου η ημέρα μνήμης να διοργανώνεται από το επίσημο εθνικιστικό κράτος.