«Συνεχίζεται η λάσπη» - Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ARXHGOS 6
Με παλαιά υλικά, τα οποία εμφανίζουν ως νέες αποκαλύψεις συνεχίζουν οι συκοφάντες το έργο τους
Χρησιμοποιώντας παράνομα στοιχεία της δικογραφίας, η οποία υποτίθεται ότι είναι απόρρητη, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος ασύδοτοι από την Δικαιοσύνη συνεχίζουν το βρωμερό τους έργο εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Στο πλευρό τους και κάποιοι Ιούδες, τους οποίους πρόθυμα προβάλλουν και οι οποίοι στην ...

πραγματικότητα δεν έχουν να πουν τίποτε. Απλά όποιος σήμερα κατηγορεί την Χρυσή Αυγή είναι ένα αγαπημένο παιδί του συστήματος, ακόμη κι αν είναι αλήτης του κοινού ποινικού δικαίου, είτε δυνάμει κατηγορούμενος για την “δήθεν εγκληματική οργάνωση”.
Αλήθεια με αφορμή την εγκληματική επίθεση οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας στην Κρήτη η Δικαιοσύνη θα ασκήσει δίωξη κατά της ηγεσίας της ομάδος, όπως έκανε με την περίπτωση της Χρυσής Αυγής; Όχι βέβαια…  Όπως δεν το έκανε σε πλείστες άλλες περιπτώσεις.
Ό,τι και να κάνει όμως η εγκληματική οργάνωση των πολιτικών απατεώνων και των νταβατζήδων της ενημέρωσης στο τέλος η Αλήθεια θα φανερωθεί και θα αποδειχθεί η βρώμικη πολιτική σκοπιμότητα της φυλακίσεως μας.
ΥΓ. Για την παράνομη απαγόρευση συγκεντρώσεως της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη, απαγορεύσεως η οποία παραβιάζει αυτό το ίδιο το Σύνταγμα δεν είχε να πει λέξη ουδείς από τους ψευτοδημοκράτες των φυλλάδων και των τηλεπαραθύρων. Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ