Το "Ποτάμι" προτείνει έναν Πασόκο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Τις προτάσεις του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπέβαλλε ο αρχιποταμάρχης, εκλεκτός του Σημίτη, Σταύρος Θεοδωράκης. Όπως ήταν απολύτως φυσικό τάχθηκε εναντίον της προκηρύξεως εκλογών, γεγονός λογικό αφού το κόμμα του δεν θα είναι στην επόμενη βουλή και ευελπιστεί να ...

καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα με την βοήθεια των «νταβατζήδων» της παραπληροφόρησης, που τον προωθούν όσο τίποτε άλλο.

Η πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη προκάλεσε γέλιο σε όλο τον Ελληνικό Λαό, αφού κατέστησε παντελώς διάφανη την κοροϊδία του δήθεν «αντισυστημισμού», ενός μεγαλοδημοσιογράφου που επί πολλά χρόνια δοκίμασε τις ανοχές του Ελληνικού Λαού. Πρότεινε, λοιπόν, τον πασόκο συνταγματολόγο και υποστηρικτή από τα παλιά του «εκσυγχρονιστικού» Σημίτη, η ομάδα του οποίου κυβερνά ακόμα την Ελλάδα, μέσω της συνεχούς σημιτικής παρουσίας στο Υπ. Οικονομικών. Ενδεικτικά θυμίζουμε ότι Στουρνάρας και Χαρδούβελης ήταν «σύντροφοι» του Αλιβιζάτου στην διακυβέρνηση Σημίτη.

Ο Θεοδωράκης δημιούργησε ένα κόμμα κατ' εντολή και καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου φρόντισε να μην πάρει θέση για τίποτε. Ακολούθως κράτησε αυτή την τακτική, εμμένοντας στην ουδετερότητα, προκειμένου να μπορέσει να συμπλεύσει με όποιον κυβερνήσει, ως δεκανίκι. Οι μόνες δύο θέσεις που έχει λάβει είναι:
Α) Υπέρ της εκλογής ΠτΔ και μάλιστα πασόκου, ώστε να συνεχιστεί η κυριαρχία της κλεπτοκρατίας επί των Ελλήνων
Β) Η αλλαγή συντάγματος στο άρθρο 14 που περιορίζει τον Μπόμπολα και τους λοιπούς εργολάβους, αφού θεωρητικά καθιστά παράνομη την ανάληψη δημοσίων έργων από καναλάρχες, ασχέτως αν αυτό ουδέποτε τηρήθηκε στην Ελλάδα.