ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δυναμικές ενημερωτικές δράσεις σε όλη την Αττική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου ενημερωτική εξόρμηση στην περιοχή του Ευαγγελισμού από δεκάδες συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθηνών, με τη δυναμική συμμετοχή του Μετώπου Νεολαίας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ...

ενθουσιώδης, δείγμα ένθερμης αποδοχής του πολιτικού μας μηνύματος.

Για μια ακόμα φορά σπάμε τη συνωμοσία σιωπής των νταβατζήδων της ενημέρωσης και βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα πολίτη - δρώντας στον πραγματικό κόσμο και όχι στην εικονική πραγματικότητα  των ολιγαρχών της ενημέρωσης.

Μεγαλειώδης ενημερωτική δράση στον Πειραιά

Το Σάββατο 13-09-14 Συναγωνιστές της Τ.Ο. Πειραιώς και της Τ.Ο. Περάματος, έδωσαν το αγωνιστικό παρόν σε ακόμα μια μεγαλειώδη δράση της στο κέντρο της πόλης.

Οι Συναγωνιστές έκαναν ολόκληρο το γύρο του κέντρου του Πειραιά. Με αφετηρία τα γραφεία της Τοπικής μας Οργάνωσης, έφτασαν ως τον ηλεκτρικό σταθμό (ΗΣΑΠ) και από εκεί βαδίζοντας παράλληλα σε σχέση με το μεγάλο λιμάνι έφτασαν ως την Μαρίνα Ζέας.

Οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν θερμά τους συναγωνιστές και έσπευσαν να λάβουν πρόθημα το υλικό της δράσης (εφημερίδες - ενημερωτικά φυλλάδια κατά της σκευωρίας).
Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα παραδοθούν και δεν θα κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω μέχρι να ξημώσει η ευλογημένη ημέρα της Νίκης.
Ενημερωτική εκστρατεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στην Κηφισιά

Με τεράστια επιτυχία και αποδοχή από τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκστρατεία της Τ.Ο.  Βορείων Προαστίων το πρωί του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Κηφισιάς.
Πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών-τριών της Τ.Ο. Βορείων με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μπέλλο Μιχάλη αλλά και τον Ιωάννη Καπάτσο  εκλεγμένο με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ», στην κυριολεξία σάρωσαν τα ποιο πολυσύχναστα σημεία του Δήμου Κηφισιάς.

Οι Συναγωνιστές μοίρασαν μεγάλες ποσότητες ενημερωτικού Υλικού και συνομίλησαν με, περαστικούς, πολίτες σε καφετέριες και  μαγαζιά. Ο κόσμος με προθυμία έπαιρνε το ενημερωτικό υλικό καθώς επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουγαν τις απόψεις των Συναγωνιστών και συζητούσαν μαζί τους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι και στην συγκεκριμένη περιοχή, μετά από την προσωπική μας επαφή με τον κόσμο (μόνο η Χρυσή Αυγή δίνει το παρών δίπλα στον απλό Έλληνα πολίτη), τα συμπεράσματα που αποκομίσαμε ήταν κάτι παραπάνω  από ενθαρρυντικά παρόλη την ακατάσχετη Λάσπη και συκοφαντίες των ΜΜΕ, υπηρετικό προσωπικό ενός σάπιου καθεστώτος που καταρρέει.

Αργά ή γρήγορα όλα δείχνουν ότι η αλήθεια θα λάμψει και αυτοί που πουλάνε τη Πατρίδα μας θα έχουν την καθολική κατακραυγή των Ελλήνων.