Παράνομο και αντισυνταγματικό "φεστιβάλ" αφρικανών γυναικών κατά της Χρυσής Αυγής, με την "υποστήριξη" Καμίνη, Actionaid και αμερικανοκομμουνιστών

Γράφει ο Αντίοχος
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, διεξήχθη στην πλατεία Κλαυθμώνος της κατεχόμενης Αθήνας, φεστιβάλ της «Ένωσης Αφρικανών Γυναικών». Ιδού πως το περιέγραψαν οι ίδιες οι διοργανώτριες, στο κάλεσμά τους:
«Η Ένωση Αφρικανών Γυναικών σας καλεί στο 4ο Φεστιβάλ της που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 13 ...
 
& 14 Σεπτέμβρη στην πλατεία Κλαυθμώνος. Η φωνή μας, η φωνή της αλληλεγγύης και του πολιτισμού, η φωνή των μεταναστριών γυναικών, θέλουμε να ακουστεί δυνατά. Να σκεπάσει τις κραυγές του ρατσιστικού μίσους και της μισαλλοδοξίας. Να σβήσει το φόβο των θυμάτων και την απάθεια των τρίτων. Να εμπνεύσει όσους-ες θέλουν να αγωνιστούν αλλά νιώθουν μόνοι και μόνες. Να συσπειρώσει τις δυνάμεις της ζωής, της ελπίδας, της αλληλεγγύης και του αγώνα. Να
ορθώσει ανάχωμα στη φασιστική εγκληματικότητα. Η Ένωση Αφρικανών Γυναικών συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, 1 χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα»
.

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Το «φεστιβάλ» αυτό ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ. Διότι, το Σύνταγμα της Ελλάδος (το οποίο έχουν κατακουρελιάσει οι προφεσόροι του… συνταγματικού τόξου), αναφέρει ξεκάθαρα στο άρθρο περί συναθροίσεων (Άρθρο 11, παράγραφος 1) ότι μόνο οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα της συνάθροισης «Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα».

2ον) Μετά τον «πλανητάρχη» Ομπάμα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, την CIA, τους διεθνείς τοκογλύφους, το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ, την κυβέρνηση του Ισραήλ, την κυβέρνηση της Τουρκίας και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», στρέφεται κατά της Χρυσής Αυγής και η Ένωση Αφρικανών Γυναικών. Μικρό το κακό… και συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια!

3ον) Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τους (φανερούς) «υποστηρικτές» του παράνομου και αντισυνταγματικού αυτού «φεστιβάλ»: οι αμερικανοκομμουνιστικές οργανώσεις «Δίκτυο»,  «Απελάστε τον ρατσισμό», ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσα της σταλινικής ΑΝΤΑΡCIA), «Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά», YRE, αλλά και η πολυδιαφημισμένη διεθνής (φυσικά με έδρα τη φωλιά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που πίνει το αίμα των λαών –και της Αφρικής- με το καλαμάκι…) «ανθρωπιστική» οργάνωση-ΜΚΟ Actionaid. Μέγας δε «υποστηρικτής» και «συνεργάτης» (και χορηγός;), ο δήμος Αθηναίων του αμερικανοτραφούς Καμίνη!  
Τα συμπεράσματα δικά σας!