Να πέσει τώρα η συγκυβέρνηση της μειοψηφίας


Πολύ συχνά χαρακτηρίζουμε την αμαρτωλή συγκυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου ως «χούντα», καθώς έχουν καταλύσει ποικιλοτρόπως το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας.
Από την άλλη, κοιτώντας τα πραγματικά ποσοστά των «εταίρων πλήρους ευθύνης», ίσως και να αδικούμε κάποιες δικτατορίες καθώς είναι πολύ πιθανόν μερικές να απολάμβαναν μεγαλύτερης ...

στήριξης από αυτή που έχουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί.
Η αποχή στις ευρωεκλογές του Μαΐου σκαρφάλωσε στο 42%, ποσοστό τεράστιο που κανένα κόμμα εκτός Χρυσής Αυγής δεν τόλμησε να σχολιάσει. Βάσει αυτού του ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, το πραγματικό ποσοστό της χούντας του μνημονίου είναι μόλις… 18% και αυτό αν τους αθροίσουμε μαζί! Διαφορετικά, η ΝΔ διαθέτει ένα 13% και το ΚλεφτοΠασόκ (ΕΛΙΑ) ένα 5%.
Πως θα ήταν η κατανομή των βουλευτικών εδρών εάν αυτό ήταν το αποτέλεσμα Εθνικών Εκλογών; Η ΝΔ θα είχε 70 βουλευτές και το ΠΑΣΟΚ 24. Με απλά λόγια η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου διαθέτει σήμερα 94 ψήφους και αυτοί προσποιούνται ότι έχουν την λαϊκή εντολή για να λάβουν τις κρισιμότερες αποφάσεις που δεσμεύουν το Ελληνικό Έθνος για τα επόμενα 50 χρόνια! Να προσθέσουμε επίσης ότι βάσει του ποσοστού μας στις ευρωεκλογές, η «εγκληματική οργάνωση» της Χρυσής Αυγής θα διέθετε 28 έδρες. Και φτάσαμε στο σημείο, το δεύτερο και το τέταρτο κόμμα να ποδηγετούν την Δικαιοσύνη, στήνοντας μια παραδικαστική σκευωρία εναντίον της ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.
Είναι άμεση προτεραιότητα λοιπόν ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ και να πάμε σε εκλογές πριν προλάβουν να περάσουν τα αντεθνικά τους σχέδια.
Είναι αδιανόητο (ακόμα και για τις… χούντες) να παραμείνει στην εξουσία μια κυβέρνηση που την στηρίζει το 18% των Ελλήνων και αυτοί ακόμα λόγω φόβου ή συμφέροντος! Είναι αδιανόητο να ορίζουν τις τύχες των Ελλήνων ένας Σαμαράς και ένας Βενιζέλος. Ας πάμε σε εκλογές για να μας αποδείξουν κατά πόσο εκφράζουν τη λαϊκή βούληση. Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος ανησυχίας: η επόμενη μεγάλη συγκυβέρνηση είναι ήδη συμφωνημένη, μόνο που σε αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας.
Μετά από αυτό, τα καλύτερα έρχονται…

Ν.Κ.