Κυνική ομολογία της "WASHINGTON POST": Ο «μεγάλος αδελφός» σας παρακολουθεί όλους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γνωστής κατεστημένης φυλλάδας των ΗΠΑ WashingtonPost, η διαβόητη αμερικανική NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας), εκτός από όσους πολίτες διαφόρων χωρών του κόσμου έχουν χαρακτηρισθεί «νόμιμοι στόχοι», παρακολουθεί (δοθείσης ευκαιρίας…) και… όλους τους υπολοίπους! Έτσι, λοιπόν, μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών πάνω στα δεδομένα ...

της NSA που δημοσιοποιήθηκαν από τον πρώην πράκτορα Σνόουντεν και αφορούσαν τις υποκλοπές που έγιναν κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Μπαράκ Ομπάμα, η φυλλάδα κατέληξε στο εξής ασφαλές συμπέρασμα:
«Εννέα κάτοχοι ψηφιακών λογαριασμών στους 10 δεν είναι προσδιορισμένοι εκ των προτέρων στόχοι, αλλά πιάνονται στο δίχτυ που η υπηρεσία απλώνει για το λογαριασμό κάποιου άλλου».
Η NSA δεν επιτρέπεται από το νόμο (της ζούγκλας των παγκόσμιων τυράννων…) να παρακολουθεί παρά μόνο ξένους που βρίσκονται εκτός του εδάφους των ΗΠΑ, εκτός αν έχει λάβει διαφορετική εντολή.
Πρόκειται για συνηθισμένους χρήστες του Internet, οι οποίοι κατοικούν στις ΗΠΑ ή αλλού.
Σύμφωνα με τη φυλλάδα, η NSA έχει μαζέψει ακόμα και έγγραφα που οι αναλυτές χαρακτηρίζουν «άχρηστα» και τα οποία αφορούν «ερωτικές ιστορίες και ρήξεις, σεξουαλικές σχέσεις εκτός γάμου, ψυχικές ασθένειες, πολιτικές και θρησκευτικές συζητήσεις, οικονομικά προβλήματα ή ανεκπλήρωτες ελπίδες».
Όλες οι χώρες πλην τεσσάρων -της Βρετανίας, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας- θεωρούνται από την NSA θεμιτοί στόχοι κατασκοπείας.
Άρα, όλοι παρακολουθούμεθα! Αν, λοιπόν, δεν είναι οι ΗΠΑ ο μεγάλος σατανάς, τότε ποιος είναι;