Βούλτεψη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένοπλες συνιστώσες» - Ο Εισαγγελέας τι κάνει;


Όταν αναφερόμαστε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή της Χώρας και να δημιουργήσει μια άμεση χούντα, που με το παραμικρό θα μπορεί να ενοχοποιεί ιδέες, φορείς και πρόσωπα, με πιο τρανό παράδειγμα την ανήθικη και παράνομη αντιμετώπιση της ...

ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το κάνουμε, συν τοις άλλοις, για να δείξουμε την ζοφερή εικόνα από ένα ανάλογο μέλλον, το οποίο έρχεται απειλητικό για ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό. Η προσπάθεια ποινικοποίησης του Νόμιμου Πολιτικού Αγώνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ένα προοίμιο του τι σκέφτεται η κυβέρνηση να πράξει, σ’ όσους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες με έμπρακτο τρόπο αντιστέκονται αληθινά στα συμφέροντα των εντολέων της.
Με αφορμή την γνωστή δήλωση του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου υπέρ του δολοφόνου Σάββα Ξηρού, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη έκανε κάποιες δηλώσεις, οι οποίες αξίζει να σχολιαστούν. Αναφερόμενη, λοιπόν, τόσο στο θέμα Διαμαντόπουλου, όσο και στο θέμα της ΔΕΗ ανάμεσα σ’ άλλα τόνισε, απαντώντας στον Τσίπρα, ότι «Ακριβώς επειδή έχουμε καταλάβει, όλος ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει, με ποιους έχουμε να κάνουμε, δεν θα του επιτρέψουμε να καταστρέψει τη Χώρα, χρησιμοποιώντας τα μόνα όπλα που διαθέτει: το ψεύδος, τις ύβρεις και τις ένοπλες συνιστώσες του».
Το τελείωμα αυτής της δήλωσης οδήγησε σε απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να επανέλθει εκ νέου η Βούλτεψη, λέγοντας ότι «η αναφορά των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ σε “ένοπλη πάλη” και η μη αποκήρυξή τους από τον κ. Τσίπρα οδηγεί σε ένα συμπέρασμα: Ή ότι δεν έχουν συνείδηση των λεγομένων τους ή ότι δεν κάνουν για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και στις δύο περιπτώσεις οφείλουν να παραιτηθούν». Όλη η ουσία, λοιπόν, βρίσκεται στην έκφραση «ένοπλες συνιστώσες», την οποία αποδίδει κατευθείαν στον Τσίπρα.
Για να το κάνουμε πιο κατανοητό, η Βούλτεψη ισχυρίζεται ευθέως ότι ο ίδιος ο Τσίπρας διαθέτει δικές του ένοπλες συνιστώσες, οι οποίες δίνουν λογαριασμό απευθείας σ’ αυτόν! Όποιος διαβάσει προσεκτικά τον τρόπο διατύπωσης της Βούλτεψη σ’ αυτό το συμπέρασμα θα καταλήξει. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Μήπως άραγε την περιβόητη, και τόσο ξεδιάντροπα ξεχειλωμένη από τα πορνοκάναλα και τις τσοντοφυλλάδες της διαπλοκής, «αρχή του αρχηγού», με την οποία επί δέκα σχεδόν μήνες Αθώοι Έλληνες ταλαιπωρούνται ποικιλοτρόπως και βρίσκονται στα κελιά της Τιμής;
Η έκφραση της Βούλτεψη είναι σαφής και αν κάποιος πει ότι πρόκειται για λανθασμένη έκφραση η υπερβολική προσέγγισή της, τότε του απαντούμε, ότι εφόσον συμβαίνει κάτι τέτοιο, η κυρία αυτή είναι εντελώς ακατάλληλη για την θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου και όχι μόνον. Αν όμως λέει αλήθεια και έχει αποδεικτικά στοιχεία, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μέσα στις τάξεις του ένοπλες (κι όχι απλώς μια ένοπλη. Έχει κι αυτό τη σημασία του) συνιστώσες που θέλουν να καταλύσουν το πολίτευμα, τότε τι θα κάνει η… ανεξάρτητη δικαιοσύνη;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χαρακτηρίζεται ως εγκληματική οργάνωση επειδή κάποιοι ανώνυμοι, μέσα από την άνεση που τους προσφέρει αυτή ακριβώς η ιδιότητα, υποστηρίζουν ότι υπήρχαν οπλοστάσια, εκπαιδεύσεις με όπλα, ασκήσεις σώμα με σώμα και φυσικά σφαγές αμνοεριφίων… Και όμως με βάση αυτές τις φαιδρότητες βρίσκονται σήμερα στην φυλακή ο Αρχηγός και μια πλειάδα Βουλευτών του Τρίτου Πολιτικού Κόμματος, με ένα ποσοστό κοντά στο 10% όπως αποφάσισε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ελληνικός Λαός.
Τώρα, που βγαίνει επισήμως, χωρίς «κουκούλα», η ίδια η κυβερνητική εκπρόσωπος και μιλά ευθέως για ένοπλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ τι θα συμβεί; Κανονικά, θα έπρεπε να της ζητηθεί να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί και από πού αντλεί τις πληροφορίες της. Αν λέει αλήθεια θα επαναλαμβανόταν, άραγε, η ίδια εξευτελιστική για την Δημοκρατία και τον Νομικό Πολιτισμό διαδικασία που τηρήθηκε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Θα είχαμε προφυλακίσεις βουλευτών και εξωφρενικούς περιοριστικούς όρους αυστηρού περιορισμού των κινήσεων μέσα στους τοίχους ενός σπιτιού και πλήρη απαγόρευση συμμετοχής σε κομματικές εκδηλώσεις και δημόσιες ομιλίες;
Αν, όμως, λέει ψέματα θα εκδιωχθεί από την θέση της, με επακόλουθο την ποινική της δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων; Όπως καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, εδώ βρισκόμαστε μπροστά σ’ έναν φαύλο κύκλο. Αυτό που μένει, όμως, είναι η ευκολία με την οποία η κυβέρνηση «μοιράζει» όπλα και εγκληματικές ενέργειες σ’ όποιον δεν σιγοντάρει τις αντεθνικές και αντιλαϊκές κινήσεις της.
Με μια διαφορά, όμως. Ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία διεξάγει έναν Έντιμο και Νόμιμο Πολιτικό Αγώνα, συγκεντρώνει πάνω της όλη την μήνη της κυβερνητικής αυθαιρεσίας, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει μόνο προειδοποιητικές κρούσεις με σαφή υπονοούμενα για το μέλλον του. Η αδίστακτη αυτή κλίκα εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων δεν πρόκειται να διστάσει σε τίποτα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της.

Γιώργος Μάστορας