ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗ;

Γράφει ο Αντίοχος
Προ μηνών, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ επικήρυξε πέντε καταζητούμενους ληστοτρομοκράτες, μεταξύ αυτών και τον Μαζιώτη, μ’ ένα εκατομμύριο ευρώ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδόθηκαν, η σύλληψη του ληστοτρομοκράτη οφείλεται στην παρατηρητικότητα μιας γυναίκας, ιδιοκτήτριας ή υπαλλήλου (ακούστηκαν και οι δύο εκδοχές) του καταστήματος όπου ψώνισε ο Μαζιώτης. Η γυναίκα φέρεται να είδε το όπλο που είχε ο ...

Μαζιώτης απάνω του και ακολούθως τηλεφώνησε στο «100». Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, η γυναίκα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Μαζιώτη, παρατηρώντας την περούκα που φορούσε. Η δεύτερη εκδοχή είναι και η επικρατέστερη, γιατί δε θεωρείται πιθανό ο αρχιτρομοκράτης να επιδείκνυε το όπλο του από δω κι από κει… Αλλά, σε κάθε περίπτωση, και η γυναίκα είναι υπαρκτό πρόσωπο και η πληροφορία που έδωσε.
Ωστόσο, η (δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική» (δηλαδή το κύκλωμα που ελέγχει το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ…) διέρρευσε στα ΜΜΕ, ότι είχε εντοπίσει τον Μαζιώτη και «κατόπιν ενεργειών της» συνελήφθη (ένα σενάριο που δε στέκει πουθενά…).
Εδώ, λοιπόν, προκύπτει αμείλικτο το ερώτημα: αυτή την επικήρυξη ποιος θα την πάρει; Η παρατηρητική γυναίκα, ή ο άγνωστος που (δήθεν…) έδωσε την πληροφορία για τον Μαζιώτη στην (επίσης δήθεν…) «Αντιτρομοκρατική»; Δηλαδή, με λίγα λόγια, το εκατομμύριο θα καταλήξει σε πολλές και διάφορες τσέπες γνωστών- αγνώστων επιτήδειων και θα γίνει… τσιμέντο για βίλες και πισίνες;