Ψήφισμα γιατρών ΕΣΥ Λέσβου κατά των πολιτικών διώξεων... των Τούρκων!


Ενδεικτική του πόσο υποκρίνονται και εθελοτυφλούν οι ψευτοαριστεροί συνδικαλιστές στην χώρα μας είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα η ένωση ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου. Οι εν λόγω συνδικαλιστές γιατροί, αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα την ιδεολογική και κομματική τους προέλευση δημοσιοποίησαν ψήφισμα κατά των πολιτικών διώξεων και υπέρ των πολιτικών ...

κρατουμένων.
Μην πάει όμως ο νους σας πως το εν λόγω ψήφισμα αναφέρεται στην αποδεδειγμένη και με ντοκουμέντα πρωτοφανή πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής και τους παρανόμως προφυλακισμένους Συναγωνιστές. Φυσικά όχι! Οι γιατροί της Λέσβου κόπτονται για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους Τούρκους πολιτικούς κρατούμενους!
Ιδού και η ανακοίνωση: "Η Ένωση Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου διαμαρτύρεται έντονα για τη σύλληψη και την δίωξη μελών της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και στο Κουρδιστάν, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση της στους διωκόμενους Τούρκους Πολιτικούς Πρόσφυγες αγωνιστές.
Δεν είναι δυνατόν να διώκονται στη χώρα μας άνθρωποι για την κοινωνική και πολιτική τους δράση καθώς και για τις ιδέες τους, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν υποστεί επί σειρά ετών διώξεις και βασανιστήρια στη χώρα τους τα οποία τους ανάγκασαν να ζητήσουν και να πάρουν Πολιτικό άσυλο από το κράτος μας. Αγωνιστές που βρίσκονται για χρόνια στην πατρίδα μας και αγωνίζονται για τα πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες, για κοινωνική δικαιοσύνη και στήριξη των φυλακισμένων αγωνιστών στην Τουρκία και αλλού.
Η Ένωση Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου ζητά την άμεση απελευθέρωση των Τούρκων αγωνιστών Πολιτικών Προσφύγων καθώς και την παύση των συνεχών διώξεων εναντίον τους. Μυτιλήνη, 21 Ιουλίου 2014. Ο Πρόεδρος, Δήμος Ανδρεάδης, ο Γραμματέας, Στρατής Παυλής".
Συγχαρητήρια σύντροφοι! Σας ταιριάζει απόλυτα η ευαγγελική ρήση: "Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες".