Αυτοί που μας κυβερνούν είναι ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΟΙ : Τετραπληγική με μηχανική υποστήριξη πέθανε όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα


Η κυβέρνηση του μνημονίου εκτός από την ώθηση στις αυτοκτονίες χιλιάδων συμπατριωτών μας φροντίζει και μ’ άλλους τρόπους να δολοφονεί έμμεσα τους Έλληνες διαμέσου της ανάλγητης πολιτικής της.
Μια τετραπληγική γυναίκα από τα Χανιά έχασε την ζωή της, καθώς πέθανε λίγες ώρες μετά την διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ, εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών. Η άτυχη συμπατριώτισσα ...

μας ήταν τετραπληγική τα τελευταία 15 χρόνια και είχε την απόλυτη ανάγκη μηχανικής υποστήριξης για να διατηρηθεί στην ζωή. Η ΔΕΗ, όμως, της έκοψε το ρεύμα, παρότι κάτι τέτοιο αποτελούσε μεγάλη απειλή για την ζωή της, την οποία τελικά έχασε.
Αν, όμως, η ΔΕΗ είναι μια φορά ηθικός αυτουργός για τον θάνατο (ή για να είμαστε πιο ακριβής, την δολοφονία) αυτής της γυναίκας, οι υπεύθυνοι της μνημονιακής κυβέρνησης είναι ηθικοί αυτουργοί σε πολύ πιο μεγάλο βαθμό. Πριν τις εκλογές είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα κόβουν πλέον το ρεύμα και ότι όσα σπίτια είχαν κομμένο το ηλεκτρικό, θα το επανασύνδεαν.
Τώρα, για μια ακόμη φορά, δείχνουν το αληθινό, αποκρουστικό και ταυτόχρονα ανάλγητο πρόσωπό τους, καθώς όχι μόνο κόβουν το ρεύμα χωρίς κανέναν δισταγμό, αλλά διαμέσου εκπροσώπων τους (όπως ο θλιβερός Ταμήλος) υποστηρίζουν ανερυθρίαστα ότι το ηλεκτρικό δεν αποτελεί κοινωνικό αγαθό και ότι άνετα μπορεί ο οποιοσδήποτε να ζήσει χωρίς αυτό! Την ίδια ώρα που χωρίς την παραμικρή δόση ενοχής κατεβάζουν τους διακόπτες σε φτωχά νοικοκυριά, που δεν μπορούν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που οφείλουν στην ΔΕΗ -σε σχέση με τις περιορισμένες οικονομικές τους δυνατότητες- σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στα τεράστια χρέη κομμάτων και μεγαλοεπιχειρηματιών, για τους οποίους δεν προβλέπεται καμία κύρωση.
Θα τους λέγαμε ντροπή τους, αλλά οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι της κυβέρνησης έχουν αποδείξει ότι είναι τόσο χοντρόπετσοι που δεν τους αγγίζει τίποτε απολύτως.

Γιώργος Μάστορας

ΥΓ. "Δικαιώνεται" απόλυτα ο Ταμήλος που έλεγε πως το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό...