Ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία: Χθες - Σήμερα - Αύριο


Ο αδίστακτος καμποτινισμός των ποικιλόχρωμων κύκλων της μεταπολιτευτικής μικροπολιτικής διαστρέφει με φρενήρη παραλογισμό την «ελληνική δημοκρατία» μετατρέποντας την δικαιακή πεμπτουσία της σε μισάνθρωπη ιδεοληψία. Άνθρωποι μοχθηροί, εξουσιομανείς και προκλητικοί αποκρύπτουν τον αβυσσαλέο δόλο τους πίσω από το όνομά της «δημοκρατίας», εκχέοντας ...
 
ασταμάτητα δηλητήριο συκοφαντίας, ύβρεων και χλεύης ενάντια στους Εθνικιστές. Στέκουν εδώ ως κυρίαρχοι της εθνικής ζωής, αρμολογημένοι σε όγκο συμπαγή από ιδιοτελή συμφέροντα και ασίγαστα πάθη, συναγωνιζόμενοι σε ιταμότητα και πολιτική εμπάθεια. Μικρόψυχες έμπουσες, προάγγελοι ενός μισάδελφου μέλλοντος, συνεχίζουν με παράλογη εμμονή την αστήρικτη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Διάφοροι ταχαδημοκράτες «δεξιοί» και «αριστεροί» ή αριστερόστροφοι ψευδοπατριώτες, εκφραστές ανεξέλεγκτης εξουσίας και ατάραχοι νομείς πλούτου, καθώς και οι υποτακτικοί τους της μαζικής παραπληροφόρησης, όλοι τους αναπαράγουν με πάθος και ιεροεξεταστική μανία το αντιεθνικιστικό τους κήρυγμα, μυκτηρίζοντας ασύστολα τους άδικα διωκόμενους Χρυσαυγίτες. Υβρίζουν τους αιχμαλώτους αγωνιστές και προσβάλλουν την σεπτή μνήμη των δολοφονημένων μαρτύρων της Εθνικής Ιδέας.
Με ρητορικά ναρκωτικά παραμύθια, ωραίες αποπροσανατολιστικές φράσεις και παχιά «μεγάλα»λόγια, ανάλογοι σκοτεινοί κύκλοι πατριδοκάπηλων έχουν στήσει ένα ανθελληνικό πανηγύρι κυνικής αποχαύνωσης του Λαού μας. Ταυτόχρονα οι διάφορες εθνοαποδομητικές εκδηλώσεις της προϊούσας κοινωνικής διάλυσης στέκουν αδιάψευστα τεκμήρια της αθεράπευτης χρεοκοπίας του ψευδεπίγραφου μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος που υποσχέθηκε πολλά και δεν προσέφερε τίποτα, με την λέξη «δημοκρατία» ως προμετωπίδα του, κενή όμως νοήματος και συνάμα γεμάτη καπηλεία μιας συλλογικής πίστης σε ένα «υπεσχημένο» ανώτερο ιδεώδες επ' ονόματι του Λαού.  Ο στυγνότατος κυβερνητικός κομματισμός που επιβλήθηκε αργά αλλά σταθερά στα 40 χρόνια που πέρασαν, έδειξε πολύτροπα το πραγματικό του πρόσωπο: Οι παραδοσιακοί θεσμοί καταρρακώθηκαν επ' ονόματι του Λαού και εις βάρος του. Επίσης καταργήθηκε κάθε ουσιώδης θεσμός και διάκριση της αξιοκρατίας, κάθε είδους έλεγχος και κάθε τύπου αξιολόγηση της ανθρώπινης ικανότητας, εργατικότητας, ευσυνειδησίας, ευφυΐας δημιουργικότητας, ώστε να παραχθεί ο μαζοποιημένος όχλος των ραγιάδων «ελληνοφώνων» καταναλωτών, υποκαθιστώντας τον Λαό των ελευθέρων Ελλήνων. Μεθοδικά, συστηματικά κι επιστημονικά ο υπερήφανος, δημιουργικός και ηρωικός «Έλληνας άνθρωπος», μεταβλήθηκε με «έξωθεν και άνωθεν» εντολές και κατευθύνσεις σε ανήθικο μιζαδόρο και άθλιο ζήτουλα των κομματικών μαγαζιών της οιασδήποτε δήθεν «δημοκρατικής» παράταξης. Ο εθνικός πλούτος διασπαθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ίχνος ντροπής σε βίλες και κότερα επιτήδειων και «ημετέρων». Οι αφειδείς μίζες της κάθε Siemens τροφοδότησαν πλουσιοπάροχα το κλεπτοκρατικό πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα ισχυρίζεται πως «...η δημοκρατία κινδυνεύει... από την Χρυσή Αυγή!».
Η μονίμως επαναστατημένη και καλοβολεμένη Αριστερά επί 40 χρόνια γεμάτη επιτήδεια κρυμμένο μυστικιστικό αντεθνικό μίσος και υπό τον μανδύα του προοδευτισμού και του εκσυγχρονισμού συσσώρευσε πολυποίκιλα απόβλητα, αντικατέστησε το πνεύμα με συνθηματολογία κι επέβαλε στην Ελλάδα μιαν άνευ προηγουμένου απολυταρχία καταστρέφοντας λυσσαλέα κάθε αντίθετη έκφραση.
Αποτέλεσμα αυτής της εκσυγχρονιστικής και προοδευτικής επέλασης του συνονθυλεύματος των ανικάνων, των δολίων και των ανωρίμων ήταν η δημιουργία ενός πραγματικού πολιτικού, πνευματικού, ηθικού κι αισθητικού χάους. Επήλθε φρικτός μέγας θρίαμβος εθνικής ασυνειδησίας και κοινωνικής ασυδοσίας, καθώς και βαρύτατος τραυματισμός της πολιτικής συνείδησης των υποταγμένων Ελλήνων δίχως καμία φραγή, κανένα αντιστάθμισμα.
Ποιος οδήγησε την χώρα σε αυτήν την κατάντια; Σίγουρα όχι η Χρυσή Αυγή, αλλά οι δημοκρατικές δυνάμεις της κάθε δεξιάς ή αριστεράς που κόπτονται κοάζουσες για την σωτηρία της δημοκρατίας, την οποία φρόντισαν νωρίτερα να μεταβάλλουν σε όχημα εξυπηρέτησης συμφερόντων.
Βέβαια η αποφασιστική και ακλόνητη παρουσία των Ελλήνων στο πλάι της Χρυσής Αυγής διαλύει την πονηρή εμποροπανήγυρη των πολιτικά χρεοκοπημένων εξουσιαστών, γι΄ αυτό εύλογα εφόρμησαν καταπάνω της να την αφανίσουν με πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας, και εν τέλει με αδυσώπητο, χαλκευμένο δικαστικό διωγμό. Η Χρυσή Αυγή είναι η παρηγοριά κι η ελπίδα των τυραννισμένων Ελλήνων, είναι η ύστατη οχύρωση της Εθνικής Αντίστασης γιατί σ' αυτήν έχουν βρει φωνή οι Έλληνες Πατριώτες: Αυτοί που δεν χαρίζουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους αρπακτικούς Σλάβους με κάλπικο σεβασμό στις δήθεν «υπάρχουσες μειονότητες» που επιβάλλουν οι Αμερικανοί, αυτοί που αρνούνται να ξεπουλήσουν το Αιγαίο μας υποκλινόμενοι πρόθυμα στα «αιτήματα» των Τούρκων προαιώνιων εχθρών μας, αυτοί που δεν παραδίδουν την Πατρίδα στις ορέξεις των παρανόμων μεταναστευτικών στιφών.
Η άρχουσα ολιγαρχική «ελίτ» είναι ολότελα ανίκανη να εκφράσει, να ταξινομήσει και να καθοδηγήσει την εθνική θέληση που νομοτελειακά θα διαρρήξει εκρηκτικά το πλέγμα της μεθοδευμένης αποσύνθεσης. Κερδίζουν απλά χρόνο και αυταπατώνται από τις φρούδες ελπίδες διαιώνισης του σκοταδισμού τους, ενώ λειτουργούν διαδραστικά με τις Διεθνείς Δυνάμεις του Χρήματος και συνθλίβουν την Πατρίδα μας οδηγώντας το Έθνος στην παρακμή και στην γενικευμένη παραλυσία.  Η ακατάσχετη, συκοφαντική και ψευδολογική φλυαρία εναντίον του Εθνικισμού, με την αοριστία και τις τερατολογίες της υποδηλώνει τον πολιτικό θάνατο και προδηλώνει τον υστερικόμορφο φόβο του κατεστημένου, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα την μηδαμινότητα και την ανικανότητα των συστατικών του μετόχων. Επί 40 χρόνια η μεταπολιτευτική ελληνική κοινωνία ρίχθηκε αφύλακτη στα νύχια των φερ' ειπείν «προοδευτικών» δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα μ' έναν παροξυσμό οχλοκρατικής αντιδραστικότητας. Η πλουτοκρατική αντίδραση εξαπέλυσε εναντίον του Έθνους τις «προοδευτικές» της δυνάμεις που αναδείχθηκαν συχνότατα σε λοβοτομημένες ορδές τυράννων της κοινωνίας, ψυχοπαθητικών βανδάλων κι εγωπαθητικών συμφεροντολόγων.
Επ' ονόματι του διαβόητου «πανεπιστημιακού ασύλου» και της «ελεύθερης διακίνησης των ιδεών» καθηγητές προπηλακίστηκαν και κυνηγήθηκαν σαν θηράματα μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας. Επ' ονόματι της «λαϊκής αγανάκτησης» όταν η μαραζωμένη Αθήνα πυρπολήθηκε τον Δεκέμβρη του 2008, με τις θριαμβικές ευλογίες των «προοδευτικών δυνάμεων», τέσσερεις αθώοι άνθρωποι (τρείς ενήλικες κι ένα αγέννητο μωρό) δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των διεγερμένων «προοδευτικών»: «...αφήστε τους να καούν!...Τραπεζίτες είναι». Επί τέσσερεις δεκαετίες οι έμποροι της «προοδευτικότητας» και η αστική συνοδοιπορία παρήγαγαν μαζικά οργίλους καταληψίες, επαγγελματίες βανδάλους, αναποτελεσματικούς διαδηλωτές κι ενίοτε «ένοπλους αγωνιστές», που αναπαράγουν ανεμπόδιστοι και αυτοδοξαζόμενοι τον εξεγερσιακό τους κρετινισμό.
Όλα αυτά και πάμπολλα άλλα, χυδαία και άθλια, συνέβησαν και συμβαίνουν, αλλά η Βουλή έσπευσε πρόθυμα να ψηφίσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Αρχηγού και των αγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ώστε επιτέλους. να λυθούν τα προβλήματα της χώρας. Οι «δεξιές» κι «αριστερές» κοινοβουλευτικές ομάδες είναι εσμοί χειροκροτητών, φοβικών εκφραστών της όποιας κομματικής γραμμής. Προφανώς ο μελίρρυτος και χρυσοφόρος βουλευτικός θώκος είναι σαφώς πολυτιμότερος από τα πάθη των Ελλήνων, από το Δίκιο κι από την Αλήθεια. Μάλλον στην παρούσα Βουλή, όπου εξελίσσεται ο ολοσχερής εκφαυλισμός του πολιτικού λόγου, τυπικά μόνον «αντιπροσωπεύονται» οι Έλληνες, ενώ κατ' ουσίαν εκδηλώνονται ατομικά συμφέροντα και μισάνθρωπα φλογερά πάθη, αλλά βέβαια δεν αντιπροσωπεύεται η Ελλάδα.
Οι παραπάνω γραμμές γράφτηκαν με την βέβαιη προοπτική, πως παρ' όλα τα πολύμορφα εμπόδια και παρ' όλες τις πολυεπίπεδες αντίξοες παρεμβάσεις κι επεμβάσεις, ο Λαός μας, που όταν συνεγερθεί πάντα αγωνίζεται ηρωικά, θ' ανοίξει τελικά με νέον αγώνα του έναν διάπλατο δρόμο μιας πράγματι ελεύθερης ανοδικής πορείας, ξεκινώντας με αυτοθυσία, ενθουσιασμό κι ορμή να ανοικοδομήσει την ρημαγμένη από τους ξένους και ντόπιους εκμεταλλευτές πολυαγαπημένη μας Πατρίδα. Η Ελλάδα θα γίνει πραγματικά εθνικά ελεύθερη και κοινωνικά δίκαιη μόνον όταν η ανασυγκρότησή της γίνει από τον Λαό με γνώμονα το Έθνος. Τότε μόνον θα σπάσουν οριστικά τα πολύχρονα δεσμά και θ' ανοίξει διάπλατα ο δρόμος απελευθέρωσης των αιχμάλωτων παραγωγικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας, ώστε να εξασφαλιστούν ανεμπόδιστα όλες οι προϋποθέσεις για την υψηλότερη πολιτική επιδίωξη : την ανεξάρτητη Ελληνική Πολιτεία. Για την σχηματοποίηση και την οικοδόμηση αυτής της αυριανής Ελλάδας των ονείρων μας, παλεύουν σήμερα μέσα σε δυσχερέστατες πραγματικά συνθήκες κι αψηφώντας κάθε κίνδυνο, όλοι οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες που βλέπουν εμπρός, όλοι οι απροσκύνητοι άνθρωποι του μόχθου και του πνεύματος, οι άνθρωποι του Εθνικιστικού Κινήματος. Μαζί και πλάι με τον αδάμαστο Ελληνικό Λαό, προσπαθούν να προετοιμάσουν, όσο το δυνατόν πληρέστερα, την νίκη του στην επερχόμενη τιτάνια σύγκρουση με τις τυραννικές Δυνάμεις του Χρήματος.

Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΥ