Έλληνες Γιατροί: Το ΚΑΤ σταματά να εξυπηρετεί τα τακτικά περαστικά με την ευλογία του Βορίδη


Ένα από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Ελλάδας θα σταματήσει, τους καλοκαιρινούς μήνες, να εξυπηρετεί τα τακτικά περιστατικά, με αποτέλεσμα εκατοντάδες Έλληνες ασθενείς να ταλαιπωρηθούν, ακόμα μια φορά!
Το θέμα αυτό ανέδειξε η ερώτηση του Βουλευτή της Β’ Αθηνών, Γ. Γερμενή.
Το ΚΑΤ θα σταματήσει τα τακτικά προγραμματισμένα χειρουργεία!Τα λεφτά δεν φτάνουν! Πάρα ...

πολλοί άρρωστοι που περίμεναν να ελαττωθούν οι πόνοι τους θα εξακολουθήσουν να υποφέρουν!
Το ΚΑΤ, στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1970 ήταν σε πλήρη λειτουργία, χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας έκαναν τέλεια τη δουλειά τους! Από τότε, η ιατρική έκανε γιγάντια άλματα προς τα εμπρός. Από την αρχή της δεκαετίας του 2000 όμως, τα αποτελέσματα τόσων χρόνων ρεμούλας, κλοπής και ανυπαρξίας κράτους φαίνονται ολοένα και περισσότερο! Και ... ήρθαν τα μνημόνια! Καταλήξαμε στην ξεφτίλα να μην έχουμε λεφτά για την περίθαλψη! Υπάρχουν όμως για την νοσηλεία των «παράτυπα μεταναστών»! Οι σημερινοί ανασφάλιστοι Έλληνες πλήρωναν μια ζωή και τα έχασαν όλα. Τους τα έκλεψαν οι πολιτικάντηδες. Ο κάθε αλλόφυλος και αλλόθρησκος όμως, δεν έχει παρά να μπει παράνομα και αμέσως αποκτά την προστασία της πολιτείας, όλα τα δικαιώματα στην περίθαλψη και τις ευχαριστίες του ... Παυλόπουλου (τον θυμάται κανένας αυτόν;) που τον ευχαριστεί γιατί μας έκανε την τιμή να «κατσικωθεί» στην Ελλάδα μας!
Το ΚΑΤ όμως, είναι ένα από τα αναρίθμητα νοσοκομεία που διέλυσαν οι επιβήτορες της εξουσίας!
Ο Βουλευτής Γεώργιος Γερμενής μέσα από τα Κελιά της Τιμής, αντιλαμβάνεται τέλεια την κατάντια της περίθαλψης και σάς τοποθετεί συνεχώς προ των ευθυνών σας! Εσείς από τις υπουργικές σας πολυθρόνες δεν βλέπετε τίποτα;
Αλήθεια όμως, πώς φτάσαμε σ' αυτό το χάλι; Δεν ήταν δύσκολο! Οι πόροι του ασφαλιστικού συστήματος έρχονται από τις εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων! Όταν όμως η ανεργία είναι σε τρελά επίπεδα, η εισφοροδιαφυγή και η μαύρη εργασία επίσης και πολλοί «ανεξάρτητοι δικαστές» σπεύδουν να νομιμοποιήσουν οτιδήποτε κάνετε εναντίον του λαού, τότε τι περιμένουμε να γίνει; Ο χειμαζόμενος όμως ελληνικός λαός πληρώνει τις μισθάρες και τη χλίδα σας! Τα καταστροφικά αποτελέσματα για την εξαθλίωση των Ελλήνων είναι σίγουρα, αφού επιτελείτε τη διατεταγμένη υπηρεσία σας τέλεια!
Πριν 4χρόνια ο επικεφαλής, ενός πάλαι ποτέ, υπάρχοντος κόμματος είχε ανακοινώσει ότι το ποσόν που έφευγε για τις χώρες των λαθρομεταναστών ήταν 12 ΔΙΣ! Άλλες πληροφορίες το ανέβαζαν στα 18ΔΙΣ!  Η σφαγή μισθών και συντάξεων από τα μνημόνιά σας γίνεται για πολύ λιγότερα!
Στην Ελλάδα του σήμερα η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα συνεχώς επιδεινώνεται. Μόνο εθελοτυφλούντες δεν βλέπουν τον κίνδυνο εκρήξεως.
Μεταφράζουμε κατά λέξη μια παράγραφο από την SELECTION, την γαλλική έκδοση του παγκοσμίως γνωστού περιοδικού READERS DIGEST, Ιούνιος 1995, σελίδα 90.
«Σχέδιο δράσεως: Να εκμαυλισθούν οι νέοι μέσα από μία ανατρεπτική παδεία, και να κυριαρχηθούν οι πληθυσμοί μέσω των παθών τους ενθαρρύνοντας την πορνεία και τον αλκοολισμό… Η θρησκεία θα εξευτελισθεί, πόλεμοι θα οργανωθούν και επιδημίες θα εξαπλωθούν ανά τον κόσμο.. Πεινασμένοι οι λαοί, θα ξεσηκωθούν για διασπείρουν το αίμα αυτών που ζηλεύουν... Τότε οι σιωνιστές, σαν αληθινοί σωτήρες του πολιτισμού θα επέμβουν και θα πάρουν την εξουσία».
Μήπως κανείς βλέπει κάτι πού να θυμίζει αυτό το σχέδιο στα όσα γίνονται γύρω μας;