Όλα τα κουσούρια του κλεφτοπασόκ έχει υιοθετήσει ο Σύριζα


«Μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει ο σοφός Λαός μας και τούτο ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έχει το θράσος να κάνει λόγο για μια διαφορετική πολιτική την ίδια ώρα υιοθετεί πρόσωπα και πρακτικές του κλεφτοΠΑΣΟΚ.
Ακόμη μια απόδειξη της τεράστιας υποκρισίας του Σύριζα και ειδικότερα του ίδιου του προέδρου του, το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο -όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές- ...

εμπλέκεται ο επικοινωνιολόγος του κόμματος, Δημήτρης Τζιώτης.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Τζιώτης βρίσκεται στη λίστα 17 ατόμων οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη με πλαστές εγγυητικές επιστολές που εκδίδονταν στο πλαίσιο της υποβολής προτάσεων ένταξης επιχειρηματικών σχεδίων στον αναπτυξιακό νόμο. Συγκεκριμένα, οι επιστολές εκδίδονταν αρχικά για λογαριασμό γραφείων του εξωτερικού και εν συνεχεία για λογαριασμό μεγάλων τραπεζών κυρίως από την Αγγλία, στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη σε 17 άτομα, που δραστηριοποιούνταν σε εταιρείες, οι οποίες στο πλαίσιο της υποβολής προτάσεων ένταξης επιχειρηματικών σχεδίων στον αναπτυξιακό νόμο εξέδιδαν πλαστές εγγυητικές επιστολές, καταρχήν για λογαριασμό γραφείων του εξωτερικού και εν συνεχεία για λογαριασμό μεγάλων τραπεζών κυρίως από την Αγγλία, στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Μεταξύ αυτών, η εταιρεία του Δημήτρη Τζιώτη, η οποία ανέλαβε και την διαφημιστική καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με τον τίτλο «Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα».
Ποιος είναι όμως ο κύριος Τζιώτης, επικοινωνιολόγος της προεκλογικής καμπάνιας του Σύριζα «Ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Πρώτη φορά Αριστερά στην Ελλάδα»;
Ο Δημήτρης Τζιώτης ανέλαβε τη θέση του διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», σε ηλικία 26 ετών. Έχει διατελέσει σύμβουλος στρατηγικής στα υπουργεία Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού, Εσωτερικών, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Ανάπτυξης, Μακεδονίας - Θράκης, καθώς επίσης και στον Δήμο Αθηναίων, στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και έχει συνεργαστεί με τη δεξαμενή σκέψης Demos στη Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό του Τόνι Μπλερ και της ανάπτυξης της ιδεολογικής πλατφόρμας του Τρίτου Δρόμου. Στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 2006, όπου ασχολήθηκε με τον πολιτικό σχεδιασμό.
Κατά τα λοιπά, Τσίπρας και Σύριζα διακηρύσσουν την «αριστερή στροφή» στην πολιτική ζωή της Ελλάδος. Το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ έχει μετακινηθεί εξ' ολοκλήρου στο Σύριζα αναζητώντας απεγνωσμένα την επιστροφή του στην εξουσία και κατ' επέκταση στο δημόσιο χρήμα!