ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!

Τα Σόδομα και τα Γόμορρα της σύγχρονης εποχής, προσεχώς θα γίνουν πραγματικότητα στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, την Ολλανδία!
Πιο συγκεκριμένα, κατασκευαστικός όμιλος, αφού πρώτα πήρε την άδεια του τοπικού δημάρχου, ...

προτείνει την κατασκευή μιας νέας συνοικίας στα περίχωρα της πόλης Τίλμπουργκ, στα νότια της χώρας, στην οποία θα κατοικούν αποκλειστικά… τοιούτοι!
Θα ονομάζεται «Gay Village» (γκέι χωριό), κι όπως γράφει η βρετανική Independent, «πρόκειται για ένα φιλόδοξο σχέδιο το οποίο επιχειρεί να μετατρέψει μια άδεια έκταση έξω από το Τίλμπουργκ σε παράδεισο των ομοφυλόφιλων, αμφίφυλων, τρανσέξουαλ και όλων εκείνων των ανθρώπων που νιώθουν να υφίστανται διακρίσεις εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσανατολισμού».
«Η αφορμή για αυτό το σχέδιο είναι οι διακρίσεις και η βία που υφίστανται διάφορα μέλη της γκέι κοινότητας», αναφέρει η ιστοσελίδα του Gay Village. «Αυτό μας οδήγησε στην ιδέα για τη δημιουργία μιας γειτονιάς που θα προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής».
Εμείς τι να πούμε γι’ αυτό το αίσχος; Στο τέλος, μ’ αυτά που βλέπει, θα μας κάψει ο Θεός και θα ησυχάσουμε μία και καλή!