Μια χαρά τα κατάφερε ο Σαμαράς: Η Ελλάδα τέταρτη πιο δυστυχισμένη χώρα του κόσμου και πέμπτη η Συρία!


Η Ελλάδα τoυ success story σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κατακτά μία θέση στη λίστα με τις 10 πιο «δυστυχισμένες χώρες του κόσμου»!
Συγκεκριμένα, έπειτα από πρόσφατη έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Gallup» η χώρα μας έρχεται τέταρτη στη λίστα, αφήνοντας πίσω τη Συρία του εμφυλίου πολέμου και μόλις μία ...
 
θέση μετά την Αίγυπτο των αναταραχών και των πραξικοπημάτων.
Πρώτο στη λίστα έρχεται το Ιράν. Δεύτερο είναι το Ιράκ και ακολουθούν Αίγυπτος, Ελλάδα, Συρία, Σιέρα Λεόνε, Κύπρος, Κατεχόμενα (σ.σ. στον κατάλογο τα Κατεχόμενα αναφέρονται ως Βόρεια Κύπρος- Northern Cyprus), Καμπότζη και δέκατος στη λίστα είναι ο Λίβανος.
Τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψαν έπειτα από τις απαντήσεις που έδωσε ο κόσμος στην ερώτηση "αν την προηγούμενη μέρα είχαν νιώσει θυμό, λύπη, άγχος, σωματικό πόνο και ανησυχία». Δυστυχώς τα περισσότερα «ναι» τα έδωσαν -μεταξύ άλλων- και οι Έλληνες!"
Ιδού που κατάντησε την χώρα ο Σαμαράς και η κουστωδία του. Ο Έλληνας έχοντας χάσει κάθε ελπίδα και κάθε εμπιστοσύνη στο κράτος. Από την μία βλέπει την κατάλυση του πολιτεύματος από μία αντεθνική χούντα και από την άλλη βιώνει τη φορομπηχτική πολιτική της Μέρκελ στο πετσί του. 
Έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη του στους πυλώνες του κράτους, αισθάνεται αβοήθητος απέναντι σε μία πολιτική και δικαστική συμμορία που ετοιμάζει την εξόντωσή του.