Ελεύθερος με επαχθείς περιοριστικούς όρους ο Δημήτρης Κουκούτσης - Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και κατ΄ οίκον περιορισμός με 24ωρη αστυνομική φύλαξη! - Του απαγόρευσαν την πολιτική δράση


Πρωτοφανείς και σκληροί περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση μετά την μαραθώνια απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.
Ο Συναγωνιστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που επιβάλλονται για πρώτη φορά ...

στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ο κατ' οίκον περιορισμός με 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Θα του επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή για να συμμετάσχει σε συνεδριάσεις αλλά και η μετάβαση, όποτε το επιθυμεί στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Με άλλα λόγια η απόφαση των ανακριτριών στερεί στην ουσία τα πολιτικά δικαιώματα από έναν νομίμως εκλεγμένο εκπρόσωπο του Ελληνικού Λαού, αφού δεν θα μπορεί να ασκήσει καμιά πολιτική ή κοινοβουλευτική δραστηριότητα.
Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια περιορισμού του νομίμου πολιτικού Αγώνα της Χρυσής Αυγής και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο, ώστε να ανατραπεί η εν λόγω πρωτοφανής απόφαση.