ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΙΣΟΒΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

cf88cf85cf87ceb1cf81ceb7cf82
Εμπόδιο στα άνομα σχέδια των «νταβατζήδων», να λεηλατήσουν τη χώρα ανενόχλητοι, είναι η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό, επιδιώκουν την εξαφάνιση αυτού του εμποδίου το γρηγορότερο και δε διστάζουν να απαιτήσουν από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» να κλείσει τους χρυσαυγίτες ισόβια στη φυλακή. Ιδού το ανατριχιαστικό μήνυμα του θρασύτατου «νταβατζή»:


«Συμπληρώνονται οσονούπω 40 χρόνια από την πτώση της δικτατορίας και την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η επέτειος συμπίπτει με τα θλιβερά γεγονότα με πρωταγωνιστές τους οιονεί κληρονόμους του χουντικού καθεστώτος… Αυτά τα περιστατικά φαντάζουν ασήμαντα ενώπιον των επεισοδίων που παρακολουθούμε τελευταίως να διαδραματίζονται μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων της βουλής. Εάν δεν είναι δημιουργήματα νοσηρής φαντασίας γραφικών ιστορικών κακέκτυπων, είναι απασφαλισμένη νάρκη για τη Δημοκρατία. Οι ιδέες δεν διώκονται αλλά οι παράνομες πράξεις τιμωρούνται. Και όταν λέμε τιμωρούνται, εννοούμε ισόβια κατά το γνωστό πρότυπο».
Συμφωνούμε απολύτως! Ισόβια (κατά το γνωστό πρότυπο) θα πάνε όλοι όσοι, καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο, όταν θα σχηματισθεί η εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής! Κοινοβουλευτικοί και μη…