ΦΤΑΝΕΙ πια ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ σας ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ! - Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από τον Guardian: "Εμβατήρια των SS" στη Βουλή, κατηγορούμενος για... επίθεση και φόνο ο Ν. Μιχαλολιάκος!


Η γνωστή λασπολογική βρετανική εφημερίδα Guardian ξεπέρασε τον εαυτό της στο ψέμα και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας σε ένα άνευ προηγουμένου συκοφαντικό άρθρο κατά της Χρυσής Αυγής.
Στο ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας Έλενα Σμιθ για την παρουσία και τις ομιλίες του Αρχηγού της ...

Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού για τις άρσεις ασυλίας τους το ψέμα πήγε σύννεφο! Με τίτλο "Εμβατήρια των SS και αντισημιτισμός" η έγκριτη  δημοσιογράφος σημειώνει: «Ήταν μία κακή ημέρα για τη δημοκρατία στην Αθήνα. Την περασμένη Τετάρτη η Ελλάδα «τραντάχτηκε» όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο προφυλακισμένος γγ της Χρυσής Αυγής, - που κατηγορείται για φόνο και επίθεση - έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από σχεδόν εννέα μήνες. Η πολιτική του μίσους κάλυψε την Αθήνα, όταν ο 58χρονος Μιχαλολιάκος οδηγήθηκε ενώπιον του Κοινοβουλίου, για την ψήφιση της άρσης ασυλίας του.
Ενισχυμένοι από την πρόσφατη επιτυχία του κόμματος στις ευρωπαϊκές αλλά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές -στις οποίες το κόμμα αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη, χάρη σε μία αβρή εικόνα που προσέλκυσε πολλούς της μεσαίας τάξης- οι εξτρεμιστές έστειλαν το μήνυμα ότι όχι μόνο επανέρχονται, αλλά ότι θα μείνουν. Και όταν εισήλθαν στον οίκο της δημοκρατίας, σε μία πρωτοφανή χρήση βίας προς άλλους βουλευτές, δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι είναι η Χρυσή Αυγή: ένα κόμμα νεοναζιστών με απώτερο στόχο την ανατροπή της δημοκρατικής τάξης. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με μία ασυνήθιστα επιθετική διάθεση, χαιρετούσε ναζιστικά, λέγοντας στον πρόεδρο της Βουλής «να σκάσει», ενώ νωρίτερα είχε φωνάξει στους φρουρούς να μην τον αγγίξουν.
Έξω από το κτήριο τη Βουλής, οπαδοί της Χρυσής Αυγής με μαύρες μπλούζες, παραταγμένοι στρατιωτικά στο Σύνταγμα, απέδωσαν μία «εγκάρδια» μετάφραση στα ελληνικά του ύμνου των SS. Όλο αυτό ήταν πολύ μακριά από τις πρόσφατες προσπάθειες του κόμματος να κρατήσει αποστάσεις από τη θηριωδία και τη ρατσιστική ρητορική από την οποία γεννήθηκε".
Στην συνέχεια η... αμερόληπτη δημοσιογράφος καταγράφει τις γνώμες των "αντικειμενικών" για την Χρυσή Αυγή, Παύλου Τσίμα, Δημήτρη Ψαρρά και Πέτρου Τατσόπουλου. Ο Παύλος Τσίμας δήλωσε: «Ήταν μία ημέρα που η δημοκρατία ένιωσε αδύναμη. Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις για εγκληματική δράση, όλες αυτές τις συλλήψεις βουλευτών της, έχει ακόμη το νεύρο να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο, με σκηνές μίσους που ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχουν ξανασυμβεί εντός βουλής. Η Χρυσή Αυγή δεν περνά μια φάση, δεν θα εξαφανιστεί μετά το τέλος της κρίσης, νιώθει ανέγγιχτη, δεν φοβάται τίποτα και αυτό που έδειξε την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το αληθινό της πρόσωπο. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο εξτρεμιστικό κόμμα στην Ευρώπη. Είναι μία αληθινή νεοναζιστική δύναμη που στόχος της είναι να χρησιμοποιήσει τη δημοκρατία για να καταστρέψει τη δημοκρατία».
Ο γνωστός ψεύτης και συντάκτης του κίβδηλου καταστατικού, Δημήτρης Ψαρράς δήλωσε: «Αυτή είναι η βαθύτερη εξήγηση για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Η Ελλάδα έχει βαθιές πολιτισμικές διαφορές με την υπόλοιπη Ευρώπη. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν υπέστη πραγματικό εκδημοκρατισμό, επειδή βρισκόταν σε εμφύλιο. Και έπειτα το βαθύ κράτος δεν κατάφερε πραγματικά να απεξαρτηθεί (από ακροδεξιά στοιχεία). Ακόμη κι αν ήταν μία μικρή ομάδα, η Χρυσή Αυγή έχει δεσμούς με το ελληνικό κράτος».
Τέλος, ο παραληρηματικός Πέτρος Τατσόπουλος σημείωσε: «Ήταν ένα τεράστιο, ιστορικό λάθος για τη Βουλή μας να μη θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή. Θα έπρεπε να έχει απαγορευθεί όχι μόνο για τη ναζιστική της ιδεολογία, αλλά και γιατί είναι παραστρατιωτική δύναμη, η οποία μπορεί ακόμη και να πιέσει για πραξικόπημα».
Όταν μια εφημερίδα βαφτίζει τα ελληνικά στρατιωτικά εμβατήρια σε ύμνους των SS και ψεύδεται σκοπίμως για να δημιουργήσει εντυπώσεις πως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για... επίθεση και φόνο (!), οποιαδήποτε άλλη απάντηση στους λακέδες της δημοσιογραφίας και τις πληρωμένες γραφίδες περιττεύει!