Νέες ύβρεις του Μπουτάρη κατά της Χρυσής Αυγής


«Μεθυσμένος» από την πρωτιά στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών ο Γιάννης Μπουτάρης επανήλθε με το γνωστό υβρεολόγιό του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πριν συνεχίσουμε, θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι ο Μπουτάρης στην πραγματικότητα υποστηρίχθηκε, με έμμεσο φυσικά τρόπο, από τη ΝΔ. Δεν είναι μόνο το γεγονός της υποψηφιότητας Καλαφάτη, η οποία ήταν εντελώς άοσμη, αλλά πολύ περισσότερο το γεγονός ότι ενώ μπορούσε, βάσει νόμου, να ακυρώσει την υποψηφιότητα του Μπουτάρη δεν το έκανε. Και αυτό ...

συνέβη επειδή η επανεκλογή Μπουτάρη, που επιζητά η ΝΔ, είναι ένα από τα «δώρα» προς το ΠΑΣΟΚ και τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» Βενιζέλο, προκειμένου να τους κρατήσει ζωντανούς.
Εις ό,τι αφορά την επαναφορά του Μπουτάρη στο γνωστό υβρεολόγιο κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτή συνέβη κατά την διάρκεια της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου αναφερόμενος στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών χρησιμοποίησε τους χαρακτηρισμούς «κανίβαλοι», «εγκληματίες» και «εγκληματική οργάνωση». Πέρα από το γεγονός ότι η όλη παρουσία του Μπουτάρη παρέπεμπε σε άτομο το οποίο δυσκολευόταν να αρθρώσει σωστά μια πρόταση, ο τρόπος αναφοράς του δείχνει και το επίπεδο του ανδρός.
Αποθρασυμμένος από το γεγονός ότι μπορεί ατιμώρητα να χρησιμοποιεί όσους μειωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς θέλει κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επιδόθηκε σε ένα ακόμη ρεσιτάλ ύβρεων. Καταλαβαίνουμε απόλυτα το μίσος και την εμπάθεια προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του σεσημασμένου αυτού εθνομηδενιστή, με τις τόσο «προχωρημένες» αντιλήψεις στα εθνικά θέματα και την λατρεία του προς τους ομοφυλόφιλους και τις «παρελάσεις» τους. Αποτελούμε το μοναδικό ανάχωμα στις επιδιώξεις του να μετατρέψει την Θεσσαλονίκη σ΄ένα «πρότυπο» του κοσμοπολιτισμού και της αποεθνικοποίησης. Μόνο που αυτή την φορά, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα υπάρχει μια πολύ δυνατή φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης. Αυτή των δημοτικών συμβούλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι θα σταθούν εμπόδιο στα οποιαδήποτε ανθελληνικά σχέδια είτε του Μπουτάρη είτε κάποιου άλλου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ