Μισούν την Χρυσή Αυγή γιατί την φοβούνται! - Κάντε τον φόβο τους πραγματικότητα!


Περιφανή Νίκη κατήγαγε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα καθ' άπασαν την ελληνική επικράτεια, στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές . Όταν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι φορούσαν την προβιά του «ανεξάρτητου» συνδυασμού/υποψηφίου, για να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό, χιλιάδες αγωνιστές της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας συστρατεύθηκαν κάτω από τις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού, δηλώνοντας συνειδητά και καθάρια Πολιτικοί Στρατιώτες εκείνης της Ιδέας που νομοτελειακά ...

πλέον, πρόκειται να κυριαρχήσει.
Όπως το Κίνημα είχε προειδοποιήσει, οι εκλογές της 18ης Μαΐου ήταν εκλογές νοθείας και πολιτικής τρομοκρατίας, με ορδές στρατευμένων δικαστικών αντιπροσώπων σε διατεταγμένη υπηρεσία. Παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων της Ελληνικής Αυγής, οι 70 ψήφοι της καταμέτρησης στους συνδυασμούς μας γίνονταν 35 στο υπουργείο Εσωτερικών. Ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής αποκρύπτονταν σκοπίμως, άλλα σκίζονταν εκ προθέσεως ενώ αρκετοί δικαστικοί αντιπρόσωποι εμπνεόμενοι προφανώς από «δημοκρατικά» ιδεώδη, αντέτειναν στις παρατηρήσεις εκλογικών εποπτών της Ελληνικής Αυγής για πλήθος παρατυπιών που διαπιστώθηκαν το «θα κάνουμε ότι γουστάρουμε», αντί του «θα κάνουμε ότι ορίζει ο νόμος».
Δεν αναμέναμε βεβαίως καμία τήρηση του Νόμου και των κανόνων σε ένα προτεκτοράτο ανομίας και διαπλοκής. Η Χρυσή Αυγή όμως το τόλμησε, ενάντια σε κάθε εμπόδιο και κάθε αντιξοότητα και βγήκε νικήτρια.
Το βράδυ της Κυριακής 18 Μαΐου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή μέτρησε Εθνικιστικές Έδρεςκαι στις 12 Περιφέρειες της Πατρίδος όπου συμμετείχε, μέτρησε Εθνικιστικές Έδρες σε όλους τους Δήμους όπου κατέβηκαν συνδυασμοί της Ελληνικής Αυγής!
Την Κυριακή 18 Μαΐου, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μέτρησε Εθνικιστικές Έδρες, την Κυριακή 25 Μαΐου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή μετρά ποσοστά!
Και μετρά ποσοστά, διότι πλέον δεν υπάρχει το άλλοθι της μη πολιτικής ψήφου, διότι κανένας απατεώνας της πολιτικής ζωής δεν μπορεί να παρουσιαστεί ως δήθεν ανεξάρτητος και υπερκομματικός, αλλά είναι υποχρεωμένος να τεθεί κάτω από μια σημαία κι ένα πολιτικό στρατόπεδο.
Όπως και να έχει, είναι ξεκάθαρο πως στην πολιτική ζωή της Πατρίδος μας έχουν διαμορφωθεί δύο αντίπαλα στρατόπεδα: από τη μία πλευρά βρίσκεται ο οικονομικός συνεταιρισμός όλων των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου και από την άλλη μόνος εναντίον όλων, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή! Από τη μία πλευρά οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι εγχώριοι υποτακτικοί τους και από την άλλη πλευρά η πολιτική δύναμη της Εθνικής Αντίστασης!
Οι σφοδρές αντιδράσεις, οι λίβελοι και τα ρυπαρογραφήματα των αργυρώνητων δημοσιογραφίσκων όχι μόνον κατά ενός νόμιμου Πολιτικού Κινήματος αλλά κυρίως εναντίον εκείνων που ψήφισαν ή επιθυμούν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, φανερώνουν τον τρόμο του πολιτικού, οικονομικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου από την προέλαση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!
Και δώσ' του καλοπληρωμένα άρθρα και ρεπορτάζ από τους εργολάβους της ενημέρωσης για τους «φασίστες» που έρχονται απειλητικά και δώσ' του νέα ψέματα και νέα λάσπη από τους μεταπολιτευτικούς προφέσορες του είδους.
Αγνοήστε επιδεικτικά την προπαγάνδα των εχθρών του Λαού, φτύστε κατάμουτρα τους υπεύθυνους της εξαθλίωσής του!
Δημοσιογραφικά ανδρείκελα σε ρόλο ανακριτών και δικαστών, διακηρύσσουν με θράσος χιλίων πιθήκων πως οι Έλληνες που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή δεν έχουν πλέον άλλοθι ότι δεν γνώριζαν!
Και η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει ευθαρσώς και μεγαλοφώνως:
Κανένας δημοσιογράφος δεν θα έχει το άλλοθι να ισχυριστεί πως δεν γνώριζε τα εθνικά, πολιτικά, δικαστικά και οικονομικά εγκλήματα των απατεώνων του αντισυνταγματικού τόξου, όταν αυτά θα κριθούν και θα τιμωρηθούν από το μελλοντικό Εθνικό και Λαϊκό Κράτος!
Γιατί μας καθυβρίζουν σκαιώς και χυδαία, δίχως μάλιστα να μας δίνουν το δικαίωμα απαντήσεως; Διότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
Γιατί βαστούν παράνομα και αντισυνταγματικά έγκλειστους στις φυλακές τον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές μας; Διότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
Γιατί δολοφόνησαν δύο από τους καλύτερους Συντρόφους μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μάνο Καπελώνη; Διότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
Γιατί τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό με ψευτοδιλήμματα και απειλές; Διότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
Ποιά είναι λοιπόν η δική μας απάντηση; Η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι μία:
Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, Στηρίξτε Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
Το μίσος των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου εις βάρος του Κινήματός μας, δεν είναι παρά το μίσος που τρέφουν τα ίδια αυτά αντεθνικά κόμματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού!
Το μίσος της οικονομικής ελίτ που λυμαίνεται τον εθνικό μας πλούτο εις βάρος του Κινήματός μας, δεν είναι παρά το μίσος αυτών των απάτριδων καπιταλιστών εις βάρος του βαθύτατα δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού.
Το μίσος των στρατευμένων και πλουσίων -αν μη τι άλλο- δημοσιογράφων εις βάρος του Κινήματός μας, δεν είναι παρά το μίσος των επαγγελματιών του ψεύδους εις βάρος του εξοργισμένου από την καθεστωτική διαφθορά και τα σκάνδαλα, Ελληνικού Λαού.
Από κάθε φράση οποιουδήποτε πολιτικάντη κομματικής συμμορίας, αναδύεται το μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Από κάθε λέξη οποιουδήποτε βολεμένου «σοφού» της μεταπολίτευσης, αναδύεται το μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Από κάθε κείμενο οποιουδήποτε αργυρώνητου δημοσιογράφου, αναδύεται το μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Μας μισούν, δεν το κρύβουν, δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα. Υποσχόμαστε πως δεν θα τους απογοητεύσουμε, θα κάνουμε το καλύτερο για το Λαό και την Πατρίδα, προκειμένου να μας μισήσουν ακόμη περισσότερο!
Ας μας μισούν, αρκεί να μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
Οι ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής 25 Μαΐου, αποτελούν το εθνεγερτήριο σάλπισμα της Εθνικής Αντεπίθεσης!
Δολοφονούν συνειδητά το Λαό μας!
Κλέβουν τον ιδρώτα του Λαού μας!
Ξεπουλούν την Γη των Πατέρων μας!
Ταπεινώνουν τους γερόντους μας και επιχειρούν να πνίξουν την ορμή της Νεολαίας μας!
Καμιά ανοχή στην Τυραννία Βενιζέλου-Σαμαρά, στα δεκανίκια της και στα δημοσιογραφικά της φερέφωνα! Ψήφος στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
Οι εγχώριοι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων, επιθυμούν την συντήρηση μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών, των λαθρομεταναστών και της εθνικής αποδόμησης. Λέγουν στο Λαό μας πως «η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη». Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τους απαντούμε: δίχως την Ελλάδα δεν υπάρχει καμία Ευρώπη!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος, εντός μιας Ευρώπης Αξιών και Παραδόσεων, μιας Ευρώπης των Λαών και των Πατρίδων. Αυτή η Ευρώπη έρχεται και μαζί της ανατέλλει η Αυγή κατά την οποία οι Σημαίες των ευρωπαϊκών Πατρίδων θ' ανεμίσουν ξανά ενωμένες ενάντια στο μέτωπο των διεθνιστών, φιλελεύθερων και μαρξιστών!
Σ' αυτή την ελεύθερη Ευρώπη, την απαλλαγμένη από τα αρπακτικά του σιωνισμού και τους διεθνείς τοκογλύφους, η Γαλανόλευκη θα βρίσκεται πρόμαχος. Διότι δεν είναι η Ελλάδα Ευρώπη, αλλά αντίθετα η Ευρώπη είναι Ελλάδα και για να σπάσουν τα δεσμά της σημερινής δουλείας των τόκων και για να ξαναγίνει η Ευρώπη ελληνική, απαιτείται πρωτίστως μια Μεγάλη Εθνικιστική Ελληνική Πατρίδα!

Ευάγγελος Καρακώστας