Είτε το θέλουν, είτε όχι, η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον της Πατρίδος μας! - Κανέλλη: «Η Χρυσή Αυγή είναι ο θριαμβευτής των ευρωεκλογών» - ΒΙΝΤΕΟ

"Στις Βρυξέλλες έχει θριαμβεύσει και κυριαρχεί η Χρυσή Αυγή. Έχει βγάλει δύο Στρατηγούς και τον πατέρα του δολοφονηθέντος"
Την ωμή πραγματικότητα των χθεσινών ευρωεκλογών κατέθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ και φανατική πολέμιος της Χρυσής Αυγής, Λιάνα Κανέλλη. Δίχως υπεκφυγές, παραδέχτηκε καθαρά...

 αυτό που άπαντες γνωρίζουν αλλά αποκρύπτουν, ότι δηλαδή ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των ευρωεκλογών!
Από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο έχει να κληθεί εκπρόσωπος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος εδώ και δύο χρόνια («πλεόνασμα δημοκρατικότητος»), η βουλευτής του ΚΚΕ κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών και υπήρξε απολύτως ειλικρινής: «η Χρυσή Αυγή είναι ο θριαμβευτής των ευρωεκλογών»!
Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, έχοντας να αντιμετωπίσει πολιτικές διώξεις και δολοφονίες και ένα βαρύτατο κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή κατόρθωσε να αυξήσει την εκλογική του επιρροή κατά πλέον των 100.000 ψήφων, καταλαμβάνοντας 9,40% και την τρίτη θέση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, με συνεχώς ανοδική μάλιστα τάση.
Όπερ σημαίνει πως η εκστρατεία συκοφαντίας και λάσπης εκ μέρους του αντεθνικού Καθεστώτος εις βάρος της Χρυσής Αυγής, απέτυχε παταγωδώς, γεγονός που καταδείχθηκε περίτρανα στις κάλπες. Ο Ελληνικός Λαός αντιστάθηκε σθεναρά στις πρωτοφανείς πιέσεις και στην πολιτική τρομοκρατία, αποδεικνύοντας την Πίστη του στον Αρχηγό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και την εμπιστοσύνη του στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Είτε το θέλουν λοιπόν οι εχθροί του Λαού είτε όχι, η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον της Πατρίδος μας!