«Ψυχή του Εθνικιστικού Κινήματος, η σιδηρά Ελληνική Νεολαία»


Της Αικατερίνης Μιχάλαρου, υποψήφιας ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής  
Καθόλου τυχαίο που μας αποκαλούν την «κρίσιμη μάζα». Η Νεολαία προικισμένη από τη φύση με χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει, μπορεί πάντοτε να ανατρέπει τα δεδομένα, κατορθώνοντας αυτό που άλλοι θεωρούν ανέφικτο και απρόσιτο. Με απαράμιλλο θάρρος και ατσαλένια θέληση, με αντοχές πολλές και αστείρευτη ενέργεια, αλλά και με έναν χαρακτήρα ...

ασυμβίβαστο και αντιδραστικό, φέρουμε την δύναμη της νέας δημιουργίας και της ανατροπής.
Ωστόσο, οι κατέχοντες την εξουσία περιέπεσαν σε μέγα σφάλμα, όταν παρασυρμένοι από την ψευδαισθητική παντοδυναμία τους τόλμησαν να απαξιώσουν με περίσσεια έπαρση και αλαζονεία το δυναμικότερο κομμάτι της κοινωνίας. Μας λοιδόρησαν και μας χλεύασαν όσο ποτέ άλλοτε. Μας συκοφάντησαν και σαν μεγάλοι «δημοκράτες» που είναι μας αρνήθηκαν ακόμη και αυτό το αυτονόητο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς, κατασκευάζοντας ένα άθλιο και αρρωστημένο δημιούργημα. Όλα στο βωμό του χρήματος, των εφήμερων απολαύσεων και των υλικών ανταλλαγμάτων.
Χρόνια ολόκληρα στη σκιά αυτού του καταρρέοντος συστήματος, περιμέναμε υπομονετικά τη δική μας στιγμή, βλέποντας την αιματοβαμμένη και ιερή αυτή γη, μητέρα ένδοξων ηρώων και μαχητών, να λεηλατείται βάναυσα από προδότες και δειλούς. Μα ουδέποτε πτοηθήκαμε από όσα άνομα και ανήθικα εκτυλίσσονταν μπροστά μας. Δυναμώναμε από την φλογερή μας Πίστη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, κρατώντας καλά φυλαγμένο αυτόν τον αρχέγονο κώδικα Τιμής που μόνο σε ανθρώπους ελεύθερους και υπερήφανους αρμόζει.
Μα το πλήρωμα του χρόνου ήρθε, και μαζί του ήρθαμε και εμείς, για να θυμίσουμε σε όσους λησμονούν, ότι είναι νομοτελειακά προδιαγεγραμμένο μετά την Ύβρη να ακολουθεί η Νέμεσις. Η Ελληνική Νεολαία εγείρεται ενάντια στο σάπιο καθεστώς της ολιγαρχικής συνομοταξίας των εθνομηδενιστών που λυμαίνεται την πατρίδα μας. Αγωνίζεται μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου, συντασσόμενη με την πλευρά της αλήθειας, της αρετής και του ήθους, ενάντια σε ένα σύστημα σήψης και παρακμής. Δεν κάνουμε τίποτε περισσότερο, από το να αποδεχόμαστε τον εκ φύσεως προκαθορισμένο ρόλο μας, παραμένοντας οι μοναδικοί θεματοφύλακες της ιστορικής μας μνήμης και της φυλετικής μας ψυχής.
Αντιστεκόμαστε στην εκφυλισμένη αξιών και προτύπων εκτρωματική κοινωνία που δημιούργησαν, αντλώντας δύναμη από τα ύψιστα ιδανικά του Έθνους και της Φυλή μας. Με αξίες αδιαπραγμάτευτες την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μας, μαχόμαστε με κάθε τίμημα για τη ζωή και το μέλλον μας. Μαθημένοι να κερδίζουμε ότι μας ανήκει, δεν γνωρίζουμε ούτε από συνθηκολογήσεις, ούτε από συμβιβασμούς. Απλά ακολουθούμε την έμφυτη ροπή μας, μετατρέποντας τη ζωή μας σε ένα διαρκή αγώνα για την επικράτηση του δίκαιου. Μετουσιώνουμε την άφθαρτη Ιδέα μας σε δράση και στάση ζωής, και γινόμαστε το πρώτο σαφές δείγμα του μέλλοντος που έρχεται, σηματοδοτώντας την ουσία της Επανάστασης.
Η γνήσια λαϊκή εξέγερση της Ελληνικής Νεολαίας είναι γεγονός, κάτι που σίγουρα σπέρνει τον πανικό στους υπερόπτες που κάποτε μας υποτίμησαν. Η δύναμη του Εθνικιστικού Κινήματος είναι η Νεολαία και η μοναδική ελπίδα της Ελληνικής Νεολαίας είναι η Χρυσή Αυγή. Μια σχέση αμφίδρομη, που αποτελεί την αναγκαία συνθήκη για να αποτινάξει το Ελληνικό Έθνος τα δεσμά των τυράννων του. Στεκόμαστε στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Αγώνα, πιστοί και ασυμβίβαστοι, υψώνοντας τα λάβαρα της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας. Ιερό μας χρέος ο απεγκλωβισμός του λαού και της φυλής μας από την κτηνώδη και κίβδηλη πραγματικότητα, που βασιλεύει η παρακμή και ο εκφυλισμός ηθών και συνειδήσεων, γέννημα αρρωστημένων διεθνιστικών αντιλήψεων.
Ο αδιάψευστος ρους της Ιστορίας έχει αποδείξει ότι καθετί που τολμάει να εναντιωθεί στο Πεπρωμένο είναι καταδικασμένο ευθύς εξαρχής σε απόλυτη συντριβή. Και εμείς με τη σειρά μας, με αίμα δοξασμένων ηρώων και ανδρείων πολεμιστών να κυλάει στις φλέβες μας, ορκιζόμαστε να αντισταθούμε με κάθε μέσο στον αφελληνισμό της πατρίδας μας και στην εξαθλίωση του λαού μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους. Η εποχή των προδοτών και των διεφθαρμένων, των άπιστων και των δειλών φτάνει στο τέλος της, με την προέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος να προαναγγέλλει τον ερχομό μιας νέας Χρυσής Εποχής σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η Ελληνική Εθνικιστική Νεολαία, πρωτοπόρος στο Εθνικό Αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, προχωράει με την αδάμαστη ορμή της νιότης της ενάντια σε καθετί αντιφυσικό και ανθελληνικό, σπάζοντας τις αλυσίδες της ντροπής του γένους, ώστε να επανακτήσει τη θέση που του αρμόζει. Διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται κανέναν να τον διαφεντεύει. Ποτέ δεν έχασε την υπερηφάνεια του, ούτε και τώρα που η πατρίδα μας λαφυραγωγείται ξεδιάντροπα από έναν εσμό ανάξιων και προσκυνημένων πολιτικών ανδρείκελων.
Αυτή η Ιερή Γη μας ανήκει και εμείς δεν ανήκουμε πουθενά αλλού παρά μόνο στην Πατρίδα μας. Η χώρα μας μετέχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως ισότιμο μέλος και δεν ζητάμε απλώς, αλλά απαιτούμε τον δέοντα σεβασμό στην εθνική μας κυριαρχία, την ιστορική μας κληρονομιά, την πολιτισμική μας ταυτότητα, τα ήθη και τις παραδόσεις μας. Βασικός στόχος του αγώνα μας η αλλαγή της στρεβλής αντίληψης περί «αλληλεγγύης» που έχει η σημερινή λιμπεραλιστική Ευρώπη. Όραμα μας, μια μεγάλη Ελλάδα, σε μια Ευρώπη ελεύθερη από την τυραννία των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Μια Ελλάδα δυνατή, όπου θα κατέχει τη θέση που δικαιωματικά της αξίζει και που κέρδισε μέσω τιτάνιων ιστορικών και εθνικών αγώνων.
Το υπάρχον πολιτικοοικονομικό καθεστώς των φαύλων συνήθιζε να κάνει «διαπραγματεύσεις» με τους Ευρωπαίους εταίρους μας έχοντας το ρόλο του «επαίτη», και το μόνο που έπαιρνε ως αντάλλαγμα ήταν φυσικά ταπείνωση και περιφρόνηση. Εμείς από την πλευρά μας διατρανώνουμε ότι ανάλογες κινήσεις απαιτούν μια Εθνική Ηγεσία με κύρος και πυγμή, με πολιτική βούληση και απαράβατο όρο την με κάθε τίμημα υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Γυρίζουμε την πλάτη, λοιπόν, σε όποιον τολμάει και επιβουλεύεται την πατρίδα μας και είμαστε αυτοί που αποκλείουμε πρώτοι το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνεργασίας.
Είναι γεγονός ότι το ευρωπαϊκό πολιτικό στερέωμα αλλάζει άρδην με τον ερχομό της Χρυσής Αυγής, καθώς αποτελεί την μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ότι η Ελλάδα θα καταστεί και πάλι υπολογίσιμη δύναμη, ικανή να διεκδικήσει και να κερδίσει τα δίκαια του ελληνικού λαού. Πάγια πεποίθηση μας: «ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ». Και στον τιτάνιο αυτό αγώνα,  η σιδηρά Ελληνική Νεολαία θα αποτελέσει, αναμφισβήτητα, την αιχμή του δόρατος.
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!